≫ 

Dejan otkrio da mu je Dalila bila "škola", ona mu udarila kontru: "Lepo mi je sa Carem"

- Ja sam sa Dejanom završila, od njega sam imala najveću kočnicu - rekla je Dragojevićeva

  • 8
Dalila Dragojević Dejan Dragojević Printskrin/youtube/zadrugaofficial

Tokom igre istine Dejan Dragojević rekao je da mu je Dalila Dragojević životna škola, te da će ubuduće biti obazriv kada je izbor žena u pitanju.

Nju je ovo Dejanovo izlaganje toliko pogodilo da mu je uzvratila istom merom.

Rizikovao si skoro sve za pomirenje i novu šansu za brak. Zar ne misliš da duguješ sebi da rizikuješ za novi odnos? Rekao si jednoj zadrugarki da ti je lek. Što se povlačiš? - glasilo je pitanje.

- Veza u rijalitiju je problem u svakom smislu te reči, a meni to ne treba. Ne treba mi svađa, da li sam gledao gore, dole, da ja nekoga ograničavam. Najbolje je da budem slobodan. A da li mi je neko lek, to je samo prisustvo te osobe. I napolju kad bude trebalo da se ženim, dobro ću da se preispitam. Imao sam životnu lekciju, ni fakultet me ne bi ovome naučio. Tek sada krećem da kalkulišem - rekao je Dejan.

"Dalila, zašto se bojiš da priznaš da voliš Cara? ne prosipaj Dejanu priče o ljubavi", bilo je pitanje namenjeno Dalili koje je ona iskoristila za "slatku osvetu" Dejanu.

- Nema tu šta Dejan da se pita, na meni je odluka šta ću ja da pričam, niti treba da se plašim. Ne mogu da kažem da volim Filipa posle svega, ali nam je lepo dok se družimo. Ispoštovaću neke stvari koje on zahteva, ne da bih bila dobra njemu, nego sebi. Ja sam sa Dejanom završila, od njega sam imala najveću kočnicu, imala sam od roditelja kočnicu, sada više nemam, znam da imam podršku porodice i prijatelja, to mi je najbitnije - rekla je Dalila.

Video: Pravi svinjac od lica: Dalila ne zna da se šminka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA