Miki u Zadruzi smršao 15 kilograma zbog bolesti: "Imao sam žive rane po telu, izbacio sam ovo iz ishrane"

- Već godinama imam problema sa želucem. Mučnine, bolovi... Čak sam sumnjao da je reč o nekom tumoru - rekao je Miki

  • 1
Miki Đuričić Printskrin: Youtube/AmiG Show, TV Pink

Miki Đuričić zbog zdravstvenih problema koje ima bio je primoran da promeni način ishrane, pa je u Zadruzi smršao čak 15 kilograma.

Đuričić je rešio da promeni ishranu zbog čira na želucu i psorijaze, a usput je i oslabio.

- Već godinama imam problema sa želucem. Mučnine, bolovi... Čak sam sumnjao da je reč o nekom tumoru. Napokon sam utvrdio da imam čir, a onda sam dobio i psorijazu. Imao sam žive rane po telu! - rekao je Miki.

- Lekari su mi rekli da hitno moram da promenim ishranu! Zbog toga sam izbacio sve slatkiše, hleb, gazirane sokove, alkohol... Nekada sam pio po nekoliko litara gaziranog soka dnevno, ali to više ne radim. Prešao sam na vodu i čajeve - naveo je Đuričić i ojasnio kako izgledaju njegovi obroci u "Zadruzi".

- Trudim se da sam kuvam. Doručkujem palentu ili meko barena jaja, a za ručak spremam kuvano jelo. Nekad to bude krompir-paprikaš, nekad pirinač ili pasulj, boranija, grašak... Od mesa jedem samo piletinu i ponekad ribu, pošto nju nemamo stalno - rekao je Miki.

- Izbegavam prženo i mnogo začinjeno, a od ulja koristim samo maslinovo. Navukao sam se i na humus, bez njega ne mogu - priča Đuričić za Hit Informer i dodaje da uspeva da odoli picama koje učesnici "Zadruge" dobijaju petkom posle "Igre istine":

- Ako sam baš mnogo gladan, uzmem jedno parče, ali i to izbegavam. Kad stigne pica, okrenem se i izađem iz kuće. Trudim se da ne jedem posle ponoći, što nije lako jer nam emisije traju do jutra, ali za sada uspevamii. Svi znaju da sam veliki gurman, da sam čak radio kao kuvar, ali sve se može kad se mora.

Osim što je promenio ishranu, Miki se bacio i na trening.

- Krenuo sam sa brzim hodom po imanju i laganim vežbama. Kad sam skinuo deset kilograma, počeo sam i da trčim. Izgubio sam još pet, ali ću nastaviti sa dijetom. Osećam se mnogo bolje, nemam problema s želucem, a i psorijaza se povukla - priča Đuričić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ДРАГАН

    12. maj 2022 | 12:41

    Па он нема трунку разумевања да је то неком фуј крастави

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA