Aleksandra je kineska kopija Maje Marinković: Lepi Mića razotkrio Nikolićevu, Dejan joj zapretio

- Svi ste ovde napravili haos od svog života, a mene komentarišete! Mene ste našli! - vrištala je Aleksandra

  • 1
Maja Marinković i Aleksandra Nikolić Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Tokom emisije "Gledanje snimaka" zadrugari su komentarisali sukob Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić, a Nenad Macanović Bebica je prvi dobio reč.

Naime, voditelj emisije Milan Milošević upitao je Bebicu da li je video šta je bolest.

- Posle sam ja najgori - nasmejao se Macanović.

- Moram samo da dodam, Aleksandra, ovo je katastrofalno ponašanje, da sam ja na njegovom mestu j**** bih ti majku, sama bi prošla kroz one rešetke - dodao je Đedović.

- To je sindrom iz našeg kraja, verovatno smo ozračeni. Ja sam kao Dejan, miran i povučen - nasmejao se Bebica.

- Ne mogu da kažem da nisam spreman za vezu, jer sumnje nemam, paranoje nemam... Meni ništa ne predstavlja problem, njoj da... Ja sam siguran u sve, stojim pri svemu što sam rekao i što radim, grešku nemam... Zašto nije ranije razmišljala o svemu pre nego što je stupila sa mnom u vezu? - govorio je Dejan.

- A zašto si ti sa mnom, a nisi video papire za razvod - viknula je Aleks.

- Eto, šta ona radi! Ja ovde problem nisam napravio, a popio sam. Zamisli da me je prebacilo, šta bi onda bilo, da se razumemo, bila je jako naporna. Pričali smo, nema rešenja, ja pobegnem, sklonim se, ona opet dođe pa mjauče, pa mi bude žao - nastavio je Dragojević.

- Jedite g**** klošari! Svi kolektivno! Svi ste ovde napravili haos od svog života, a mene komentarišete! Mene ste našli! - vrištala je Aleksandra na zadrugare.

- Zašto se ovako nisi ponašao prema Dalili? - dobacila je Irma.

- Ma šta ti znaš šta sam ja radio, raščupana kokoško! Lepo sam joj rekao, ako misli da može da me stavi u situaciju da ostanem sa njom, od toga nema ništa - rekao je Dejan.

- Ja vidim da njemu nije stalo do mene toliko - dodala je Nikolićeva.

- Devojko draga, praviš probleme gde ih nema! Ti nemaš problem, a to je tvoj najveći problem, dečko radi sve što treba, nema šta ne radi, a ti samo nešto zameraš - vikao je Mića.

- Ona u sve sumnja od početka, samo što je sada dostigla vrhunac, ovo je sada prava Aleksandra, ne ume ona da se nosi sa ovim. Ne slažem se sa njenim ponašanjem, ali ne ume da se nosi sa svim problemima. Nažalost, ovo je njeno pravo lice... - govorila je Rešićeva.

- Pa zašto je ulazila u vezu sa mnom - viknuo je Dejan.

- Dejan je pravi primer kako jedan dečko treba da se ponaša prema devojci. Ona voli rijaliti i to je jedina istina! Da ga voli ona ovo ne bi radila! Ona želi da bude bitna, voli da lupa metlama po vratima, voli da skiči - urlao je Mića.

- Jeste, u pravu si - rekla je Aleks.

- Bojim se da moja drugarica ne bude kineska kopija Maje Marinković - vikao je Lepi Mića.

- Nemoj da budeš drska, da ne bi plakala ovih poslednjih pedeset dana - rekao je Dragojević.

- Stupila sam u vezu sa čovekom koji nije spreman, ali smatram da mu je sada dosta bolje... Neću ga vređati, neću se svađati. Gledam da nije dovoljno zagrejan za mene kao što sam ja za njega. Kada ja dobijem nervni slom, on stavlja flaše na glavu, gleda u jednu tačku... Kao da me sprda - govorila je Aleks.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    21. maj 2022 | 10:26

    One su sve kopije Andjele Vestice, one sve liče na nju. Bože me oprosti nećemo moći više da ih raspoznamo. Vratiće se ono vreme kada su odmah po rodjenju znali za koga će se udati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA