≫ 

Marija šokirala priznanjem: "Molila sam doktorku da napiše da Miljana nije psihički spremna za Zadrugu"

- Bog neka mi oprosti, koliko mi je bilo teško što je boli i što je polomila nogu, toliko mi je blo drago jer sam verovala da će da odustane od "Zadruge" i da bude kući - rekla je Marija

  • 3
Marija Miljana Kulić Marija, Miljana Kulić Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Majka rijaliti učesnice Miljane Kulić, Marija Kulić, otvorila je dušu i  priznala da više ne zna kako da obuzda svoju naslednicu i da je ona odgovorna za to što su članovi porodice oboleli i stalno pod stresom.

Naime, Marija poslednjih nedelja prolazi kroz težak životni period jer se njena ćerka Tijana još uvek oporavlja od saobraćajne nesreće koju je imala, a dodatni, svakodnevni stres, stvara joj Miljana koja ne prestaje da pravi scene u Zadruzi.

Marija je za otkrila koliko i na koje sve načine se borila da Miljana ne uđe u ovu sezonu rijalitija, te da je zamolila lekare da napišu da nije psihički spremna da uđe u Zadrugu.

- Sve sam pokušala, ne vredi. Pa ja sam bila i kod njene doktorke, zamolila sam je da napiše da Miljana nije psihički spremna da uđe u "Zadrugu" i da ne može da bude učesnik rijalitija. Šta meni preostaje, jedino da je zavežem za stolicu, a ni to ne mogu - kaže Marija i dodaje da bi njena ćerka i sa sve stolicom otišla u rijaliti.

- Ona bi sa sve stolicom otišla. Bog neka mi oprosti, koliko mi je bilo teško što je boli i što je polomila nogu, toliko mi je blo drago jer sam verovala da će da odustane od "Zadruge" i da bude kući. Ona je meni taj dan, sa polomljenom nogom rekla: " Ma ja sam potpisala ugovor, ne dolazi u obzir da odustanem, moram da idem... - rekla je Marija, a onda otkrila da li će uću u rijaliti kako bi pokušala da smiri Miljanu:

- Ne mogu ja nju ni da smirim ni da zaustavim, vi znate da ona mene ništa ne sluša. Da uđem tamo, ja ću samo još više da se nerviram i sekiram. Dok sam bila sa njom, ona me ni tada nije slušala. Bila sam striktno protiv toga da ona uđe u rijaliti, ne znam ni zašto je više zovu. Iz sezone u sezonu ja se zgražavam njenim ponašanjem, više ne znam ni za produkciju šta da kažem... Što oni nju zovu toliko tamo?! Čula sam da se već dogovara za sledeću sezonu.

- Ona je toliko odvojena od nas i od deteta. Željko je moja lutkica, čuvaću ga uvek. On mi je ulepšao život, jedino joj hvala na tome što mi je njega podarila, to je jedino dobro što je ona uradila - rekla je Marija za Kurir, a onda pokomentarisala ljubavni trougao koji čine Miljana, Nenad Macanović i Lazar Čolić Zola:

- Da vam kažem nešto iskreno, to me uopšte ne zanima. Da li će se pomiriti sa ovim, ni to me više ne zanima. Mislim da se neće pomiriti posle rijalitija i da od toga nema ništa jer je i on sam rekao da neće. Šta ja da vam komentarišem, neću njeno ponašanje da komentarišem. Ljudi, ona nije za rijaliti!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • justMe

    21. maj 2022 | 23:49

    Sad si shvatila da nije za rijaliti? Sad??? Ne pravi narod ludim ;)

  • Ja mislim

    22. maj 2022 | 10:42

    Da si trebala tražiti uput ze lečenje a ne za rijaliti. Ali zlatna koka doprinosi da svi lepo živite pa je bolje da bude u Zadruzi.

  • Stefan

    22. maj 2022 | 08:57

    Miljana nikad psihički spremnija za zadrugu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA