≫ 

Miljana Kulić ponovo imala kiretažu? Bila u Narodnom frontu, evo šta kaže Marija

- Nisam znala da je jutros u bolnici. Njoj se to često dešava. Miljana ima policistične jajnike i ponekad prokrvavi između ciklusa - rekla je Marija

  • 1
Marija Miljana Kulić Marija, Miljana Kulić Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Rijaliti učesnica Miljana Kulić navodno je abortirala peti put.

Naime, Miljana je navodno bila u Narodnom frontu u pratnji obezbeđenja rijalitija.

- Miljana je juče uradila kiretažu. Ostala je trudna sa Nenadom, a kada je shvatila da ipak voli Zolu odlučila je da ne želi da zadrži njegovo dete. Zahteva je od produkcije da je odvedu da obavi to i juče je imala zakazano u Narodnom frontu. Kad se vratila malo se žalila na bolove, ali ubrzo je sela za sto i nastavila po starom, da se svađa sa ukućanima, kao da se ništa nije desilo - rekao je izvor za Blic.

Posle navoda da je Kulićeva uradila petu kiretažu, oglasila se njena majka Marija Kulić koja tvrdi da joj je ćerka hospitalizovana jer ima zdravstvenih problema.

- Nisam znala da je jutros u bolnici. Njoj se to često dešava. Miljana ima policistične jajnike i ponekad prokrvavi između ciklusa. Tako da je to u pitanju. Nikakva trudnoća, niti bilo šta drugo nije u pitanju - rekla je Marija za Kurir.

Podsetimo, Miljana je i u predhodnih sezona išla na kiretažu, kada je ostajala trudna sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom.

Video: Pomračenje uma Miljane Kulić: Gađala voditelja Zadruge kamenom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saska

    24. maj 2022 | 16:21

    Moram da napisem jer sam zgrozena ovom pojavom koja svakodnevno truje nas narod da li je ovo normalno snimati zenu koja je ocito bolesna u svom sumanutom pohodu na svoj delic 'slave i para' kako ostaje trudna u programu u zivo jos samo da snimite i cin prekida trudnoce.Milost za Srbe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA