≫ 

Milan nakon Miljaninog fizičkog napada: Šta ja doživljavam, nije niko! Oka nisam sklopio

- Sama pomisao da je mogla da mi razbije glavu ili, ne daj Bože, izbije oko kamenom, koji nije nimalo mali, me plaši - rekao je Milan

  • 4
Milan Milošević, Miljana Kulić Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Voditelj Milan Milošević oglasio se nakon incidenta sa Miljanom Kulić, kada ga je sada već bivša zadrugarka gađala kakmenom.

Milan je nakon Miljaninog nedopustivog ponađanja otkrio da nije mogao da spava celu noć zbog svega što se dogodilo i da stres koji je doživeo Miljani neće zaboraviti.

- Katastrofa! Sama pomisao da je mogla da mi razbije glavu ili, ne daj Bože, izbije oko kamenom, koji nije nimalo mali, me plaši. Ovo nije niko još doživeo šta ja doživljavam ali sve ima svoje granice - rekao je voditelj.

- Pod stresom sam, nisam spavao uopšte, ali sam ponovo pokazao koliko sam profesionalac, to je samo bilo bitno prethodne noći, a ostalo sve ubrzo rešavam - izjavio je Milan, a onda je otkrio da je šokiran zbog snimka koji je pogledao nakon što je stigao kući.

- Tek jutros sam dobio snimak na kojem ona najavljuje da će ubiti nekog, neposredno pre što me je namerno gađala. Nemam hvala Bogu povrede niti modrice jer kada sam video da je krenula na mene kamenom okrenuo sam se da izbegnem veće povrede - kazao je Milan za Blic.

Milošević je istakao da će ipak razmisliti o tužbi, jer Miljana ne snosi odgovornost pred zakonom.

- Izvinjenja ne prihvatam a za tužbu ću da vidim jer sama je rekla da ne odgovara pred zakonom za postupke - rekao je on.

Podsetimo, Miljana se pravdala kako je mislila da gađa bivšeg dečka Zolu, a ne voditelja. Zbog ponašanja su Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica kasnije diskvalifikovani iz Zadruge i morate da plate po 50.000 evra produkciji.

Video: Pomračenje uma Miljane Kulić: Gađala voditelja Zadruge kamenom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vv

    24. maj 2022 | 16:46

    Zasluzio si, ti si obicni provokator i previse si se uzdigao u nebesa, mislis da si neko bitan!!!

  • Mrcke

    24. maj 2022 | 19:57

    Gde te barem ne pogodi!

  • Hfck

    24. maj 2022 | 21:19

    Kao da ga stenom gadjala, uhhhh jadan.. Pritom nije ni namerno, nije opravdanje za njeno ponasanje, ali ne mora da pravi toliku dramu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA