Isplivao snimak u kojem Bebica priznaje da se bavi kriminalnim radnjama: "Ti govoriš ovo na televiziji"

- Je l' ti zavisiš od ovoga? Ne zavisiš, ja ću da rizikujem dva puta godišnje, zaradiću duplo više para nego ovde - rekao je Nenad Miljani

  • 3
Miljana Kulić Nenad Macanović Printskrin/Youtube/ZadrugaOfficial

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica koji su juče diksvalifikovani iz "Zadruge" zbog nasilničkog ponašanja, su pre odlaska sa imanja snimljeni kako u šteku razgovararaju. Na tom snimku se čuje kako Bebica tvrdi da se bavi kriminalnim radnjama.

- Je l' ti zavisiš od ovoga? Ne zavisiš, ja ću da rizikujem dva puta godišnje, zaradiću duplo više para nego ovde. I ja i ti što zaradimo - govorio je Nenad, dok ga je Miljana prekinula: "Ti govoriš ovo na televiziji? Ćuti".

- Ja ću da rizikujem dva puta godišnje, da sedim na granici po četiri sata i ćao. Dovodiš me u situaciju da pričam ovo na televiziji.

Inače, sadašnji momak Miljane Kulić, Nenad Macanović, hvalio se pred ulazak u rijaliti "Zadruga" da je uspešan biznismen i vlasnik građevinske firme. Međutim, u javnost su nedavno isplivali računi njegove firme i, po svemu sudeći, Nenad je zapao u ozbiljne dugove.

Snimak na kojem priznaje da se bavi ilegalnim radnjama pogledajte u nastavku:

@ruza.bogdanovic #viral #smesno #tvpink #zadruga5 #miljanakulic #srbijatiktok #milanmilosevic #balkan #lazarcoliczola ♬ Originalton - Ruža Mirkovic

Video: Pomračenje uma Miljane Kulić: Gađala voditelja Zadruge kamenom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vasiljevic

    25. maj 2022 | 13:09

    Znalo se odma dok si ti u vezi sa bolesnom miljanom da tebi fali jedna dobra daska u glavi vidi iz daljine da ti nisi u vinklu ...

  • Krlja

    25. maj 2022 | 12:40

    Par godinica...i nece vise biti kvanzi krimos 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA