≫ 

Mučne scene nasilja koje su se dogodile u Zadruzi: Marko onesvestio Viki, Miki štakama izudarao Nadeždu...

Nažalost više puta bili smo svedoci burnuh svađa, tuča i maltretiranja u Beloj kući.

  • 1
Zadruga tuča kombo Prinskrin: Youtube/Zadruga Official

Rijaliti učesnik Marko Osmakčić zgrozio je javnost kada je pred kamerama rijalitija "Zadruga" krvnički udarao devojku Viktoriju Mitrović.

Nažalost, ovo nije prvi put da se nasilje dešava pred kamerama. Više puta bili smo svedoci burnuh svađa, tuča i maltretiranja u Beloj kući.

Pre samo nekoliko dana Dalila Dragojević i Filip Car sukobili su se u izolaciji gde su se potukli, a uznemirujuće scene se i kruže društvenim mrežama.

Njih dvoje su nasrtali jedno na drugo, urlali i gurali se, a onda je Dalila završila na podu i počela da lije gorke suze zbog celokopnog haosa koji je nastao sa Filipom. On je nastavio da besni i izbacio napolje sve plišane igračke koje su dobili od podrške, ali i posteljinu. Dalila se za to vreme nije pomerala sa poda, a njeni jecaji su odzvanjali izolacijom.

- Bukvalno potpisujem peticiju. Ne znam ko ovo može da gleda, j***** i zašto se ovo toleriše i ima tipa milion pregleda? - glasili su komentari na Tviteru.

Maja Marinković i Filip Car takođe su imali okršaj dok su bili u emotivnoj vezi.

Filip  je iznenada dok je Maja spavala, uleteo u spavaću sobu i krenuo da je krvnički udara jastukom po glavi iz sve snage. Ovo nije bio jedini put kada su se potukli. Ona je njemu istom merom uvraćala udarce, a nakon što mu je totalno izgrebala lice Veliki šef je odlučio da je diskvalifikuje iz rijalitija.

Aktuelni učesnik Miki Đuričić 2019. godine diskvalifikovan je iz "Zadruge" zbog nasilničkog ponašanja.

Naime, on je tadašnjoj devojci Suzani Perović udario šamar, dok pevačicu Nadeždu Biljić izudarao štakama.

- Šta si pričala za Suzanu i za mene? Da vidiš sad kad te štakom lupim po glavudži! - rekao je Miki Nadeždi, dok je ona zapomagala i valjala se po podu.

Bivši rijaltini učesnik Kristijan Golubović izgubio je kontrolu u prošloj sezoni "Zadruge" kada je brutalno nasrnuo na Miljanu Kulić.

On je napao Kulićevu i pokušavao da se fizički obračuna sa njom, ali obezbeđenje je munjevitno brzinom reagovalo i sprečilo veću katastrofu.

Video: Dalila i Car nastavljaju da prave haos: Filip je grizao i vukao za nogu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Odb

    28. maj 2022 | 17:57

    I niko nista da preduzme? Car kaznjen mesecnim honorarom i to je to. Vauu, svaka cast.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA