"Matea L. ga je puno koštala": Osmakčićev otac šokirao izjavom o njegovoj bivšoj

- Puno mu je kumovala u neuspehu u tenisu, puno ga je koštala - rekao je Franjo

  • 1
Marko Osmakčić Franjo Osmakčić Foto-montaža: ATA Images, Facebook/Osmakcic Franjo

Bivši zadrugar Marko Osmakčić napustio je rijaliti "Zadruga" na vrlo morbidan način, što je dovelo do velike osude javnosti. Sada se spekuliše da ovo nije prvi put da se ova porodica upušta u okrutne situacije.

Naime, u rijalitiju "Zadruga", digla se velika prašina kada se Marko obratio svom ocu i uživo u programu tražio od Franja Osmakčića, da ponovi postupak kao sa njegovom bivšom Mateom L. 2016. godine u Zagrebu, koja je, kako je sam rekao, tada bila u 8. mesecu trudnoće.

Sada se na internetu pojavila izjava Markovog oca, koji je spomenuo dotičnu Mateu L. iz Zagreba i otkrio bizarne detalje njihovog odnosa.

- Matea L., živela je u Prečkom, u Zagrebu. Bila je dve godine starija od Marka. Marko se bio zaljubio u nju. A ta Matea ga je samo na drugačiji način rastrzavala - priznao je on pa nastavio,

- Da se borila za Marka, verovatno bi se izborila, tj. da ga je istinski volela kao i Marko nju, sad bi bili srećni u braku. Ja sam bio za sve samo da mi Marko bude legenda u tenisu. Puno mu je kumovala u neuspehu u tenisu, puno ga je koštala... - stoji u objavi Osmakčićevog oca, Franja.

Video: Marko Osmakčić poslao emotivnu poruku Viktoriji Mitrović?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    25. jun 2022 | 11:10

    Kao neko ko intenzivno prati tenis mogu ti reći da ti sin nije postao legenda tenisa jer je do njega, a sigurno ne do neke devojke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA