≫ 

Zadrugarka se rasplakala zbog smrti brata, pa otkrila čega se užasno plaši: U meni postoji praznina...

- Uvek sam se nekako povlačila i suzdržavala, jer sam razmišljala kako je njima... - rekla je Anđela

  • 0
Anđela Đurišić Printksrin: TV Pink

Učesnica rijaliti programa "Zadruga", Anđela Đuričić otvorila je dušu i ispričala potresne detalje iz svog života.

Anđela važi za najsmerniju u "Zadruzi 5", a dok je pričala o svom životu isplakala se. Ona je na samom startu zaplakala zbog pesme, jer ju je numera podsetila, na njoj bitnu osobu.

- Pesmu sam posvetila nekome ko više nije živ.  Kad si me pitao za taj redosled, ja sam izdvojila te pesme, jer su mi te pesme u srcu uvek. Stvarno nisam tužna devojka, ali postoje te stvari koje su u meni praznina. Šta god da se desi u toku dana, ja se uvek vratim na to što mi nedostaje - rekla je Đuričićeva, pa otkrila da je u njenoj duši puno bola.

- Hvala, dosta me hvale na osnovu tog fizičkog izgleda. Smatram da je nešto najlepše ono što nosimo iznutra, iz kuće i što nam je Bog dao. Puno suza i bola kažeš? Bilo je više srećnih. Imala sam prelepo detinjstvo, srećnu porodicu... Meni mnogo nedostaje porodica - istakla je ona.

- U svakoj situaciji mi nedostaju, jako, jer sam ja po prvi put ovako dugo odvojena od porodice. Najbitnije mi je da ih pitam da li su živi i zdravi. Kako se osećaju, da li sam ih povredila na bilo koji način? Nadam se da im nisam priredila neki stres - ispričala je zadrugarka u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

- Pa, da, ja imam generalno veliki strah da ih ne razočaram i ne povredim, jer sam ja gledala stanja u kojima su životno povređeni. Ja kao njihovo dete ne bih sebi dozvolila da ih svesno povredim i razočaram - rekla je Anđela i dodala:

- Uvek sam se nekako povlačila i suzdržavala, jer sam razmišljala kako je njima... Radije ću sama da nađem neke druge razloge, nego što ću pokazati da me je povredila neka situacija. Kad sam bila najlepša, tad mi je zaista bilo najgore. To sam pokazala i u Beloj kući.

Video: Viktorija otvorila dušu Stefanu Kariću: Zadrugarka ima potresnu životnu priču

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA