≫ 

Viki o poznanstvu sa Nevenom: Bila je pozvana kao svedok, da je pitaju da li je radila svoevoljno ili na silu

- Rekla sam kako sam je upoznala, tamo nismo otišla na bleju iz vedra neba, u pitanju je bio novac - rekla je Nevena

  • 0
Viktorija Viki Mitrović i Nevena Savić Foto: ATA Images, Pink TV

Rijaliti učesnica Viktorija Viki Mitrović iznela je optužbe na račun zadrugarke Nevene Savić da se navodo bavi najstarijim zanatom, što je Nevena oštro demantovala.

- Moram da dematujem sve navode koji se tiču najstarijeg zanata. Bila sam u odnosu sa čovekom koji ima veze sa tim. Želim da izađem da se bavim poslom kojim ste imali priliku da vidite. Ja ću ovo da rešim napolju, ovde su mi ruke vezane - rekla je Nevena.

- Ne mogu da kažem da nisam znala čime se on bavi... Trebalo je sve ovo da iskuliram i da ne stvarim sebi probleme. Ja jesam bila na saslušanju, u svojstvu svedoka. Ja demantujem sve te navode - dodala je Savićeva, a zatim je Viki iznela "prljav veš".

- Ja smatram da ona priča u prazno. Nije ni pre sedam meseci demantovala mene, sinoć je potvrdila neke stvari. Ovo su šlageri, kako će mene da tuži? Navod za prostituku ne može da se dokaže. Sinoć sam se obratila babi, ona ne može da nađe moje dokumente. Nevena je bila pozvana kao svedok, ne protiv njega, nego da je pitaju da li je radila svojevoljno ili na silu - rekla je Viktorija i dodala:

- Ja sam za trojku rekla Lepom Mići, bila je neka igra istine. Ona se naljutila, pa sam ja demantovala i to je prva moja laž. Mi smo nastavile da se družimo. Kad je ulazila u odnos sa Zolom bila sam bliža sa njim, jer sam bila sa Markom. Ja sam Zoli dala znak očima, ono što ja znam. Kad ja ovde kažem da nekog poznajem, opšte je poznato šta sam ja rekla o sebi. Kako me Anđela ne poznaje? Ja sam dala znak i to je moja greška. Ništa što kažem za nju ne umanjuje mene.

- Mi smo bile svi kolektivno u poslovnoj saradnji koja je pukla. Ona je bila u kombinaciji sa čovekom, ja sam nju upoznala u trojci. Ona je nakon toga godinu dana bila u tom društvu. Ona je mene navela da uradim grudi kod doktora gde je ona radila pre par godina - nadovezaal se Nevena i dodala:

- Jutros sam čula da je ona bila sa njim u emotivnom odnosu i on joj je davao novac i pomagao, a da nije radila. Grupa je dolazila kod nje, ja nisam tamo išla, niti je ona dolazila kod mene. Meni je dodatno poniženje što je rekla da sam ja njena radnica, a znam kako sam je upoznala. Ja sam rekla kako sam je upoznala, tamo nismo otišla na bleju iz vedra neba, u pitanju je bio novac.

Video: Hoće li nasilnik više odgovarati za udaranje žena u Zadruzi?! Osmakčić ponovo ošamario trudnu Viki

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA