≫ 

"Dejan se plaši da se vrati kući": Biljana Dragojević otkrila kakav doček sprema za sina

- Verujem da ima neki strah i da mu je teško da zamisli povratak kući - izjavila je majka aktuelnog zadrugara

  • 5
Biljana Dragojevic, Dejan Dragojevic

Printskrin: TV Pink, Nikola Tomić

Biljana Dragojević otkrila je kakav doček priprema za sina Dejana Dragojevića nakon što izađe iz rijalitija "Zadruga", koji mu je nesumljivo promenio život.

Biljana je priznala da je bila mnogo potrešena kada je gledala Dejana koji je komentarisao uspomene iz svog života koje su bile prikazane na malom ekranu.

- Mnogo sam se isplakala gledajući Dejana kada je komentarisao uspomene. Znam da mu je teško kao i nama svima, jer je otišao iz mirnog, lepog i lagodnog života i zatvorio vrata za sobom. Ta vrata su bila zatvorena, ne sa naše, nego sa njegove strane, kako i on sam kaže - rekla je mama aktuelnog zadrugara.

- Dejan nema nijedan razlog da da se plaši da se vrati u kuću u koju se rodio i odrastao, tačnije živeo do svog ulaska u rijaliti sa 20 godina. Mi svi jedva čekamo da on dođe, ja pogotovo kao njegova mama, koja sam mu i drug i roditelj - rekla je Biljana, koja željno iščekuje sina.

- Jedva čekam da to famozno jutro svane, kada će on da se probudi u svom krevetu. Poslednjih pet godina ostavićemo iza sebe, jer je neki novi period pred nama. Ništa ga neću pitati, kao da se ništa nije desilo. Ako nekada bude želeo da priča, neka priča, ako ne, okej. Nastavićemo gde smo stali kao nekada. Jedva čekam da ga zagrlim. I mislim da neću moći da progovorim nijednu reč, jer i sada mi stoji knedla u grlu - ispričala je ona.

- Verujem da ima neki strah i da mu je teško da zamisli povratak kući, ali ovo je njegov dom, gde je odrastao kao jedno veselo i bezbrižno dete sa puno ljubavi. Mi smo porodica koja je uvek bila vesela i gostoprimljiva, tako da će ga brzo napustiti taj osećahj kao da je stranac u rođenoj kući. Svi jedva čekamo da dođe i svi imamo neku pozitivnu tremu, željni smo ga, kao i on nas. Ostavićemo sve što je bilo loše iza nas i nastavljao pozitivno kao nekada - dodala je Biljana Pink.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realan

    27. jun 2022 | 17:15

    Doček ko za rodjendan za 6 ljudi spremljemno a 30 zadrugara hehehehe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA