≫ 

"Mislila sam da je neko umro": Bivša zadrugarka žestoko oplela po Sandri Rešić zbog veze sa Anđelom

- Ne zaboravimo da je ova žena završila za glumicu i radila kao glumica - rekla je bivša zadrugarka

  • 0
Jelena Batos Sandra Rešić Anđelo Ranković Foto-montaža: Nikola Tomić, Printskrin: Youtube/Pink.rs

Bivša zadrugarka Jelena Batos žestoko je oplela po pevačici Sandri Rešić nakon što je uplovila u vezu sa manekenom Anđelom Rankovićem.

Naime, Jelena je na svom Instagram profilu podelila prepiske koje su joj stigle od brojnih fanova rijalitija, a sudeći po njenoj reakciji ona nije bila oduševljena.

''Jeco carice šta kažeš za Martu i Anđela?'', ''Baba Marta našla dečka!'', ''Molim te gledaj ovo foliranje, majko moja, kakva gluma...'', samo se neke od poruka koje su pritsigle bivšoj zadrugarki.

- Telefon mi se usijao. Jutros kada sam ustala mislila sam iskreno da je neko umro. Tonu poruka! Bila sam jako zauzeta privatnim životom i nisam imala vremena da pratim klipove, a ni da budem aktivna ovde. Okej sam, nije mi se ništa desilo. Uskoro objavljujem sve što sam obećala - započela je bivša zadrugarka.

- Što se tiče ove veze Marta je pred kraj izabrala (osobu sa kojom je već bila napolju, za kog zna da je švaler i da je svaka devojka pustila suze zbog njega) pravu osobu za pravljenje žrtve nje. Uskoro ćete gledati ''osuđenu'' ljubav i njene glumačke suze da bi je dovela do trona jer "ugoržen prijatelj" nije upalio - napisala je Jelena pa dodala:

- Ne zaboravimo da je ova žena završila za glumicu i radila kao glumica, ovo su pravi potezi pred kraj rijalitija za pobedu i pranje da se svake godine kači kao uteha za zauzete muškarce, i onda plače kako su je odbacili kao prijatelja. Živi bili pa videli! Sada idu grupe podrške, pa onda suze i patnja. Kada izađe, puniće klubove ženama koja će saosećati sa njom "nesrećne u ljubavi" jer ovih 15 godina glasom nije uspela. Sve je taktika za kraj i izlazak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA