≫ 

Ispovest Milice Veselinović: Uhvatila bivšeg u krevetu sa drugom, pa napravila haos

- Od te nemoći i tog besa, digla sam ruku na njega - ispričala je Milica

  • 3
Milica Veselinović

Printskrin: TV Pink

Rijaliti učesnica Milica Veselinović u velikoj ispovesti progovorila je o vezi sa Aleksandrom Golubovićem Golubom, te je tom prilikom otkrila istinu o celoj vezi i raskidu.

- Imala sam dečka sa kojim sam bila godinu dana. Aleksandar. To je dečko koji me je povredio i bezobrazan ispao prema meni. I on je jako mlad. To su te godine kada su muškarci takvi kakvi jesu. Njima je najveća pohvala da promene što više devojaka, a ne da budu uz jednu. Dobar je on. Ne mogu da ga definišem skroz - istakla je ona.

- Mi smo se upoznali u srednjoj školi. Prva godina srednje smo se družili. Mnogo sam ga tukla - rekla je Milica, a zatim progovorila o svojoj porodici.

- Ne, imam brata i sestru. Razlika između mene i nje je 22 meseca. Kao dve sestre smo, postoje trenuci gde se slažemo, a neke gde se i posvađamo. Ona je tip koji će da prećuti sve. Nisam, nikad joj nisam uzela dečka, nije ga ni imala. Ona i ja smo dva različita tipa - rekla je Milica u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Milica je ispričala i kada joj je u životu bilo najteže.

- Pa kada sam povređena. To je bio trenutak kad sam saznala da sam prevarena, a na sve to, on meni nije verovao da mi je teško. Da nisam osoba koja zna šta je ljubav, pa me je to dodatno povređivalo. Sve me je povređivalo - istakla je ona i nastavila:

- Bila sam kod drugarice koja je dočekivala 18.rođendan. Pozvala sam je da ide sa mnom da upadnem u njegov stan. Kada sam upala, videla sam devojku da se oblači. To je najodvratniji osećaj na svetu. Prva ljubav, to će se uvek pamtiti. Kada sam ušla, nisam znala šta da radim i kako da se ponašam. Od te nemoći i tog besa, digla sam ruku na njega. Ne poznajem tu devojku, ona je iz drugog grada.

Milica je priznala da je puno patila zbog tog dečka.

- Jesam. Ja sam sa njegovom porodicom u dobrim odnosima. Njegova majka me je ispratila sa mojom majkom u karantin. Kaže mi njegova mama nešto. On ode na putovanje, preko da radi, svaki njegov odlazak, iako je on našao devojku i sa tim slučajnost, zove se isto kao i ja - ispričala je ona.

- Dok su bili zajedno, i dalje sam brinula kako mu je. Desilo se kako se desilo, to govori o njemu. On je znao šest meseci pre septembra, da bih istog trenutka otišla da razgovaram sa njim, da me je pozvao. Da je znao da ne može sve kako on hoće, možda bi drugačije postupio sa mnom - rekla je Milica.

Video: Milica tukla Mensura, vukla ga iz sve snage i udarala po glavi

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srkimaja

    3. jul 2022 | 19:05

    Decije price, ne znas ti sta je tezina zivota......

  • Сандра

    3. jul 2022 | 20:20

    Још си ти млада и зелена.Ниси још окусила живот да би знала шта је права љубав.Десиће ти се и таква једном,само буди стрпљива.Менсур није за тебе,он је пећински човек.Психопата.

  • Mira

    4. jul 2022 | 01:16

    Sandra, zeznula si se iskusnija je ona od tebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA