Marko Osmakčić ulazi u Zadrugu 6: Želi da ispravi greške prema produkciji i skine ljagu i sramotu sa porodice

- Osmakčić je ušao u preliminarne pregovore i spreman je da pristane na uslove, a sve u cilju da se vrati pred kamere kako bi sebe predstavio u pravom svetlu - rekoa je izvor

  • 1
Zadruga 5, početak, ulazak Foto: ATA Images

Bivši rijaliti učesnik Marko Osmakčić navodno će se naći u šestoj sezoni rijalitija "Zadruga".

Naime, Marko učešće u narednoj sezoni vidi kao mogućnost da ispravi greške koje je napravio, kao i da sa sebe i svoje porodice skine sramotu koju im je naneo.

Kako izvor blizak bivšem teniseru otkriva, on je želi da bude ponovni učesnik rijalitija iz nekoliko razloga.

- Marko voli javnost i želi da se bavi javnim poslom. Sada sprema i pesmu, a na situaciju koja mu se desila u ovogodišnjoj Zadruzi nije nimalo ponosan - započeo je priču izvor i dodao da Marko pokušava da napravi dogovor sa Velikim šefom koji bi zadovolji obe strane.

- Uprkos tome što produkcija od njega potražuje 50.000 evra na ime kazne što je obmanuo čelnike Televizije Pink i javnost, on na sve načine pokušava da napravi dogovor koji bi zadovoljio obe strane. Osmakčić je ušao u preliminarne pregovore i spreman je da pristane na uslove, a sve u cilju da se vrati pred kamere kako bi sebe predstavio u pravom svetlu i pokušao da sa sebe i svoje porodice spere ljagu i sramotu - rekao je izvor.

Iako mu je glavni cilj bio da napusti rijaliti, Marko je po odlasku u Švajcarku hladne glave razmislio o svemu i shvatio da je napravio grešku.

- Marko se sada kaje što je sve ispalo ovako. Njegov najveći problem je bila njegova veza s Viktorijom koju on nije želeo. Svestan je da je bio nasilan, da ju je maltretirao i da su to svi videli.

U intervjuima je rekao da se kaje zbog svega i zbog toga što ju je tukao, kao i zbog toga što nije bio iskreniji i nije uspeo da joj objasni da s njom ne želi ništa ozbiljno.

-  Svoj ulazak u Zadrugu 6 on vidi kao mogućnost da ispravi greške kako prema sebi tako i prema produkciji, ali i prema svojoj porodici - završava izvor svoju priču za Rijaliti plus.

Podsetimo, Marko Osmakčić je nedavno u jednom intervjuu izjavio da mu je žao što je ispalo da je on sa porodicom izigrao vlasnika televizije Pink, te mu je upustio javno izvinjenje.

Marko je u nedavnom ekskluzivnom intervjuu Istakao da mu je žao što su njegovo bekstvo mnogi okarakterisali kao direktni atak na Željka Mitrovića, vlasnika TV Pinka.

- Žao mi je što je ispalo da je porodica Osmakčić izigrala Pink. Nisam se pronašao u rijalitiju, cilj je bio da izađem iz Zadruge, a ne da izigram Željka Mitrovića. Njega izuzetno poštujem i ovom prilikom mu se izvinjavam ukoliko je ispalo da sam ovim narušio njegov autoritet - rekao je Marko.

Video: Viktorija zaplakala tokom gledanja uspomena, ali nije zbog Marka Osmakčića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA