Kristina se porađa u Zadruzi: Kristijanova verenica iznela detalje ulaska i venčanja, evo ko ulazi sa njom

- Već sam smislila kakvu venčanicu želim, ali neću jos ništa da kupujem jer čekam da mi jave tačan datum svadbe -  rekla je Kristina

  • 15
Kristijan Golubović, Kristina Spalević Foto: Kobra

Trudna verenica učesnika rijalitija Kristijana Golubovića, Kristina Spalević, ulazi u rijaliti "Zadruga 6" kako bi se udala za Kristijana i porodila pred kamerama.

Naime, pevačica koja je u šestom mesecu trudnoće, i žestoki momak uskoro će se venčati u rijalitiju, a Kristina pregovara sa producentima da posle svadbe ostane u "Zadruzi".

- Uskoro stižem u rijaliti kako bih se udala za mog Kristijana, a pregovaram sa produkcijom da tamo ostanem i porodim se. To će biti pravi spektaki za gledaoce, Kristijan i ja pomerićemo granice kad je u pitanju rijaliti. Tako bismo nas dvoje sa budućim sinom podigli standarde i pomerili granice kada je u pitanju rijaliti - rekla je Krisitna, a onda otkrila koliko će biti zvanica na svadbi.

- Na našem venčanju biće između 50 i 100 zvanica, među kojima su naši dragi prijatelji i porodica. Već sam smislila kakvu venčanicu želim, ali neću jos ništa da kupujem jer čekam da mi jave tačan datum svadbe -  rekla je pevačica i priznala da je spremna da uđe u rijalitiji i  obračuna se onima koji su je ogovarali.

- Znam da će se Kristijan nervirati kada me pojedini zadrugari budu napadali, ali umem ja i te kako da se branim, po prirodi sam veliki borac, a posebno sam se naoštrila ovih dana dok sam gledala snimke na kojima neki laju o meni - rekla je Kristina za Informer.

Podsetimo, Kristijan Golobović je pred ulazak u Zadrugu otkrio da jedva čeka venčanje u rijalitiju.

- Izabrali smo prstenje, samo čekamo da ga stavimo jedno drugome na ruku. Na dan venčanja ući će i naši kumovi, jer se sigurno neću okumiti sa nekim iz rijalitija. Ja tamo nemam prijatelje, oni su samo moje kolege. U rijalitiju je skup idiota i niko od njih ne može da bude moj kum! - rekao je Golubović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sima

    28. septembar 2022 | 16:13

    Sram vas bilo!!!

  • 😛

    28. septembar 2022 | 16:09

    Boze boze cudne blamaze i cudni prostaka

  • stojadin pavlovic cole

    28. septembar 2022 | 16:02

    Ma daj samo nam je jos to falilo pred kamerama, koga boli ona stvar za to. Ne ulazi zeno sedi kuci , zgadicete se svima iovako Kristijana niko ne podnosi vise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA