Oglasio se Taki nakon afere Maje i Marka: Otkrio šta Stanija misli, a onda izneo mišljenje o novom zetu

- Ja sam uvek uz svoje dete i podržavam je u svemu, a posebno u ljubavi kada je dobar i kvalitetan momak u pitanju - rekao je Taki

  • 4
Stanija Dobrojević i Taki Marinković Foto: ATA Images, Nikola Tomić, TV Pink

Nakon što je Maja Marinković uplovila u emotivnu vezu sa bivšim dečkom svoje drugarice Stanije Dobrojević, Markom Markovićem oglasio se starletin otac Radomir Marinković Taki.

Naime, tokom sinoćne žurke Maja i Marko se nisu odvajali jedno od drugog, a nakon flerta, razmene pogleda, provokativnog plesa, usledili su nežni dodiri, a onda i strasni poljupci.

Kako je Stanija Dobrojević reagovala na činjenicu da je njen bivši dečko uplovio u romansu s njenom drugaricom ne znamo, tek Majin otac Radomir Marinković tvrdi da on starletu odavno ne zanima.

- Maja nije kriva za njihov raskid, oni odavno nisu zajedno. Sama Stanija mi je rekla da su raskinuli još u februaru. Marko nju ne zanima, pa sumnjam da joj smeta što je on sada s Majom - rekao je Taki za Alo, a onda dodao da on uvek podržava svoje dete, kao i da je Marko divan momak.

- Ja sam uvek uz svoje dete i podržavam je u svemu, a posebno u ljubavi kada je dobar i kvalitetan momak u pitanju. Marka poznajem četiri godine, kao i njegovog rođenog brata. To su divni momci iz fine porodice, dobro su vaspitani i konačno sam zadovoljan Majinim izborom - završio je Taki.

Video: Maja Marinković baš voli momke svojih drugarica: Na ivici poljupca sa Stanijinim bivšim, sve varniči

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kukuu

    28. septembar 2022 | 16:07

    Pa sta ce sa Majom ako je divan momak iz dobre porodice??!

  • Rv

    28. septembar 2022 | 20:24

    Taki treba zapisivati koliko ima zetova 🤣🤣🤣🤣🤣

  • Vodolijax

    28. septembar 2022 | 20:48

    Stanija je pametna devojka.......šta će joj dečko koji nema posao i zanimanje.......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA