≫ 

Sledi kazna Velikog šefa? Jelena Golubović otkrila tajnu produkcije, spomenula nju i izdaju

- Za Miljanu me boli ona stvar. Za Miljanu mi je rečeno da ona neće ući, pa ne znam što mi sad ove polemišemo o njenom ulasku - rekla je Jelena

  • 0
Jelena Golubović

Foto: Kobra

Izlaganje zadrugarke Jelene Golubović na imanju u Šimanovcima izazvalo je burne reakcije među vernim fanovima rijaliti šou-programa "Zadruga".

Naime, Jelena je prekršila jedno od osnovnih pravila ovog TV formata, a to je iznošenje detalja privatnih razgovora sa članovima produkcije.

Golubovićeva je, u žaru rasprave među zadrugarima vezane za ulazak rijaliti veteranke Miljane Kulić u šestu sezonu, ispratila konstatacijom da je njoj, kako ističe, Veliki šef rekao drugačije.

- Za Miljanu me boli ona stvar. Za Miljanu mi je rečeno da ona neće ući, pa ne znam što mi sad ovde polemišemo o njenom ulasku. Ja verujem Velikom šefu kad mi je rečeno da ona neće ući. Ako bi Miljana ušla, ovde ja bih to direktno doživela kao izdaju - istakla je režiserka tokom svog izlaganja.

Na društvenim mrežama vodi se oštra polemika oko toga da li će Jelena snositi posledice zbog odavanja tajni produkcije, a, prema saznanjima medija, ulazak Kulićeve u rijaliti, zajedno sa nekolicinom članova porodice, je više nego izvestan.

Video: Sudar epskih razmera koji su svi čekali: Miksi Kulić i Ivan Marinković oči u oči u Zadruzi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA