≫ 

Ovo je Uroševo pravo mišljenje o Maji! Ćertić prozivao Marinkovićevu: "Lepotica iz Belog Potoka..."

U Zadruzi je kuje u zvezde, a ovako je Ćertić o Maji Marinković pisao na Instagramu

  • 1
Uroš Ćertić, Maja Marinković Foto: Marko Jovanović, Kobra, Prinskrin: Instagram/ukicetric011

Rijaliti učesnici Maja Marinković i Uroš Ćertić na ratnoj su nozi već neko vreme, kada je zadrugarka uvidela da njen drug zapravo nije prijateljski nastrojen prema njoj, te da je krenuo perfidno da je podbada otkako mu je u lice, pred svima, stavila do znanja da nikada ne bi bila sa njim.

Uroš od tada ponižava Maju, govori joj da je nakaza i da ima krive noge, iako ju je do tad kovao u zvezde i pričao da je Marinkovićeva "klasa" u odnosu na druge devojke, te da je seks bomba, a sada je isplivao stari Urošev stori, koji jasno govori kakvo je mišljenje imao o cimerki iz "Zadruge".

Naime, kaskader je u februaru ove godine javno opleo po Maji Marinković, on je kačio njene fotografije pre i posle estetskih operacija i napisao.

- Lepotica iz Belog Potoka, dika romske zajednice! Srećno budućem ocu deteta, nadam se da ima jače gene od nje, kao što Mustafa Sandal od Emine, na sreću ona dva dečkića - glasila je njegova poruka, a nema sumnje da Maji neće biti pravo kada bude saznala.

Objavu Uroša Ćertića iz februara pogledajte u galeriji ispod.

Video: Maja Marinković i Stanijin bivši ozvaničili vezu: Ljubili se pred kamerama bez problema

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA