≫ 

Šok u programu uživo: Pogledajte "face" koje je Taki pravio dok je gledao Majin i Bilalov intimni odnos

Dok su se Maja i Bilal ispod jorgana u naletu strasti okretali i skakutali, Taki je promenio najmanje četiri izraza na svojoj faci, ali i boja

  • 12

Maja Marinković i Bilal Brajlović izgvoorili su sudbnosnosno "Da" u Zadruzi, a zbog intimnih scena koje su imali prve bračne noći, a koje je Taki Marinković gledao uživo u studiju, postali su hit na mrežama.

Naime, iste večeri kada se i dogodilo venčanje Taki je gostovao u studiju, te dok je sa voditeljkom i gostima komentarisao zanimljive situacije, na velikom ekranu se pojavio kadar iz sobe.

Upravo u tom kadru, ispod jorgana bila je njegova ćerka Maja koja je divljački vodila ljubav i "ispunjavala" svoju bračnu dužnost, prve bračne noći.

Dok su se Maja i Bilal ispod jorgana u naletu strasti okretali i skakutali, Taki je promenio najmanje četiri izraza na svojoj faci, ali i boja.

Upravo iz tog razloga Taki je postao pravi hit na društvenim mrežama, a njegove hit face postale su "mimovi".

Takijeve najzanimljivije facijalne ekspresije pogledajte u nastavku teksta:

Video: Zadruga se nikad više nije tresla: Maja i Bilal imali prvu bračnu noć

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    15. novembar 2022 | 14:57

    Njegov i Majin odnos mi je bas cudan.Ovako se ne ponasa otac prema cerki i obrnuto.

  • Aleksandra

    15. novembar 2022 | 18:21

    Jel vama narode Srbije ovo u redu? Da li ima kraja ovoj izopacenoj tvorevini u kojoj borave zivi ljudi koji ce apsolutno sve uraditi sto im stoji u bolesnim ugovorima . Sto cute ministri kulture , psihijatri, crkveni zvanicnici. Zadruga je svuda oko nas jer ako je kojim slucajem ne gledate onda iskacu desavanja na portalima a ako ni to ne gledate smese vam se sa kioska i iskacu iz novina. Na taj nacin svi smo hteli ne hteli dobro obavesteni o svemu sto se dogadja. Nemoguce da i oni sto su zaduzeni za zdravlje naseg naroda nisu obavesteni. Slika o njima i pare koje se vrte tamo samo zaludjuju omladinu. Salje se pogresna poruka mladima a pogotovo mladim devojkama

  • Gg

    15. novembar 2022 | 14:31

    Tatin ponos

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA