Tužba za Maju Marinković nakon stravične tuče u "Zadruzi 6": Stvarno smo zabrinuti, morali smo

Brutalna tuča Maje i Bilala zaprepastila je sve u "Zadruzi", a i van nje

  • 0
Maja Marinković i Bilal Foto: Kobra, Printskrin: Youtube/Zadrugaofficial

Menadžer Bilala Brajlovića, Đenis, oglasio se i komentarisao burne svađe Maje Marinković i njegovog prijatelja i saradnika, koje su se sinoć desile.

Naime, on je istakao da Bilal očigledno ne može da se odvoji od Marinkovićeve i dodao da je tužba protiv nje pokrenuta nakon događaja koji su se desili sinoć tokom žurke.

- Ne znam kako da prokomentarišem incident koji pravi Maja. Ne znam na koji način, gledajući slike, utiske i klipove i sve što je ostalo mislim da ovo nije u redu njeno ponašanje - rekao je kratko Đenis.

Potom se Đenis osvrnuo na povrede koje je Bilal Brajlović juče zadobio od strane Maje Marinković. Na to nije mogao da ostane imun, pa je progovorio o tužbi za zadrugarku.

- Primetili smo šta mu je uradila. Na vezi sam sa advokatom, on će da uputi pozive, jer je tužba pokrenuta. Realno sa naše strane, gledajući svog brata, sina, ćerku u ovakvim varijantama, gde ga neko tuče, gde ga grebe, stvarno smo zabrinuti. Po prvi put, ali zaista zabrinuti. Ovo što mu je uradila, morali smo, ne bi mogao mirno da spavam da nismo ništa uradili. Napolju se borimo za njega, unutra se on bori za sebe - rekao je Đenis.

Zatim je Bilalov menadžer prokomentarisao Brajlovićev odnos sa zadrugarkom, pa osudio Maju za njene postupke.

- Očigledno je da se on ne može tek tako odmaknuti od nje, to je sada problem. Celu noć je sinoć bio gladan, nije imao nikakve emocije, hteo je da se iskulira i skloni od nje. Međutim, ona to ne dozvoljava. Svaki put kada pokušava da se iskulira, ona ga grebe i pravi haos. Stvarno molim Boga da Car uđe, da prebaci se na njega, da ga spasi. Ono bacanje stvari, guzvanje i sve, nema smisla. Pratimo situaciju, pa se nadamo da će sve biti dobro - završio je Đenis za "Pink.rs".

Fotografije stravične tuče pogledajte u galeriji ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA