Zadrugari uporedili Aleks sa Dalilom: "Ona neće prevariti Dejana"

"Nije joj lako jer je bez Dejana ovde, komentarisali su ukućani

  • 0
Aleksandra Nikolić

Printskrin: TvPink

Zadrugari su za crnim stolom zneli mišljenje o Aleksandri Nikolić, pa su je uporedili sa Dalilom Dragojević.

- Ja ću biti realan i ozbiljan, Aleks je devojka koju mnogo ovde žele. Marko igra igru, on je u punoj snazi bio kada su bile aktuletne devojke, a meni je Marko pokazao da mu je krajni cilj neko na slovo A. Marku ova igra lepo ide, i ne staje - rekao je Ivan.

- Aleks ne može da se distancira od svega, ali joj ne ide. Ona je prošle godine sve vreme bila aktuelna. Moram da kažem da mislim da joj je ovo zanimljivo, ali odnos za Šolju je loše, šta će joj to. Aleks mene često pita da li je realno da je povezuju sa mnogim ljudima, pokušao sam da joj objanim sve to. Njoj jeste malo zanimljivo, ali joj nije lako jer je bez Dejana, ali im daje šansu da joj priđu. Oni zajedno igraju igru, ali nadam se da će me demantovaiti - rekao je Ivan.

- Slažem se sa Ivanom, ali ako postoje skrivene namere nije u redu - rekao je Miki

- Marko je ovde ušao kao slobodan momak, ima pravo da se igra i da radi šta želi, ali Aleks mora da vodi računa o svemu. Ovo što je ona dozvolila sebi, nije ona pametna, ali ako konstanto provodiš vreme sa osobom koja je kazanova, očekuje se da će se spojiti. Ona neće da bude kao Dalila, neće prevariti Dejana - rekla je Marija.

Video: Nije joj dugo trebalo: Maja Marinković nasrnula na Aleks Nikolić, polila je uz žestoke uvrede

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA