ORIGINALNO: Zaprosio devojku patikom (FOTO) (VIDEO)

Momak iz Los Anđelesa zaprosio je svoju devojku u jednoj prodavnici obuće, tako što joj je na patikama koje je ona probala ispisao bračnu ponudu. Devojka je bila van sebe od sreće kada je videla poruku, i naravno, prihvatila je da bude njegova buduća supruga

  • 4

Momak iz Los Anđelesa Pol zaprosio je svoju devojku u jednoj prodavnici obuće, tako što joj je pitanje da li hoće da postane njegova buduća supruga, ispisao na patikama koje je ona probala.

Snimak originalne prosidbe postavljen je na Jutjub, a ne njemu se vidi reakcija devojke kada je videla bračnu ponudu na patikama koje se prave po narudžbini. Na zadnjem delu patika je pisalo je: "Hazelču, udaj se za mene".

Nakon što je devojka videla poruku briznula je u plač od sreće. U sledećem trenutku, Pol je kleknuo, izvadio dijamantski prsten i zaprosio je. Naravno, Hezelču je prihvatila. Srećni par je nakon toga uz šampanjac i poljupce proslavio veridbu.

Pogledajte originalnu veridbu.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA