ČIST LUKSUZ: Japanski voz sa sedam zvezdica

Voz "Nanatsuboši" ima sedam vagona sa gastronomskim restoranom, piano-barom i 14 prostranih privatnih apartmana. Vozna karta za trodnevno krstarenje šinama za dve osobe košta oko 9.000 evra

  • 8

 Japanska železnica Kjušu predstavila je novi voz namenjen imućnim putnicima, koji će tokom putovanja moći da uživaju u luksuzu kao u hotelu sa "sedam zvezdica".

Voz "Nanatsuboši" ima sedam vagona sa gastronomskim restoranom, piano-barom kao i 14 prostranih privatnih apartmana, od kojih je svaki obložen drvetom i opremljen "king sajz" krevetima, radnim stolom, zasebnim kupatilom i toaletom sa WC daskom koja se greje.

Putovanje ovim vozom oko južnog japanskog ostrva Kjušu traje četiri dana, a vozna karta za aranžman, koji uključuje tri noćenja za dve osobe, košta 1,13 miliona jena (oko 9.000 evra).

Voz se na Internetu reklamira "prefinjenim i dostojanstvenim" dizajnom koji predstavlja spoj "japanskog i zapadnog duha" i "mešavinu modernog i klasičnog".  Voz će na prvo putovanje krenuti idućeg meseca. Aranžmani za "luksuzno krstarenje šinama" rasprodati su do juna 2014.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Aleksandar

    14. septembar 2013 | 15:00

    Nisam ni znao da postoji 7zvez. Dajte slike.

  • Sasa

    14. septembar 2013 | 15:03

    Svaka cas na ovi japanci.

  • Mikiveliki

    14. septembar 2013 | 16:47

    Sta sve Japanci imaju, nismo ni svesni.. Slucajno sam lutao i nasao neke zanimljive stvari koje samo u Japanu postoje..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA