• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ove žene se ne stide da pokažu svima kako izgledaju bez šminke: Poznata, ali prirodna lica

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kada se sklone sve kamere, one svoje upale i pokažu svetu šta se krije iza šminke

  • 0
Majli Sajrus, Selena Gomez i Ledi Gaga Foto-kolaž: Tanjug/AP, Profimedia

Šminka je tu da na drugačiji način i umećem postignimo lep izgled, ali sve zahvaljujući već prirodnom lepotom preko koje je nanosimo.

Može biti teško osećati se podjednako samouvereno sa i bez šminke, ali ove zvezde dokazuju da nikada ne treba da se stidite svog izgleda.

Šminkanje može biti zabavno, kreativno, ali je ujedno i veoma opcionalno. Stvar lepote jeste da je moguće izaći sa skroz našminkanim i doteranim licem, ali i da sledećeg dana isto tako, samouvereno, možete izaći bez trunke pudera, maskare ili karmina.

Pege, obrve, madeži, pa čak i akne zaslužuju da se pokažu u svom sjaju. Vaša koža govori priču o tome ko ste, zato je se ne treba stideti. Da nije takva, ni našminkana ne bi izgledala na način na koji ste sada zadovoljni njenim izgledom nakon išarane transformacije.

Dosta poznatih lica je započelo ili je već uveliko na putu prihvatanja svog izgleda kada se uklone sve kamere i kada dođu kući posle prikazivanja u punm sjaju. Na svojim društvenim mrežama su pokazale svoj prirodan izgled, kako lica, tako i tela, a ove tri dame su upravo po takvom ponosu poznate.

Selena Gomez

Selena se već godinama, a možemo reći da je uvek tako i bilo, koristi svojim prirodnim izgledom, kao glavnim oružjem lepote. U mnogo navrata je govorila o ljubavi prema sopstvenom biću, kako iznutra, tako i spolja. Čak i kada na društvenim mrežama objavi tutorijal spremanja, uglavnom započinje onako kako je realno: Od pidžame i razbarušene kose, do haljine i doteranog izgleda. Često se šminka sama, obzirom da predstavlja i svoje proizvode, predstavljajući ih kao "alat" koji će voleti vašu kožu i tako je ulepšati.

Ledi Gaga

Pevačica koja svojim pojavljivanjima na nastupima ili drugim događajima uvek iznenadi kostimom, šminkom ili nekim novitetom, jeste sigurno Ledi Gaga. Međutim, koliko god se od nje očekuje neočekivano, ona želi da svet upamti i njeno prirodno lice, koje je nosilac brojnih šminkerskih umeća i trikova. Više puta je svoje kućne selfije postavljala, a sam taj čin je uz opise ohrabrivanja bio dovoljan da pokaže kako je čovek koji voli sebe- srećan čovek.

Majli Sajrus

Na Majlino samopouzdanje je svet već navikao, međutim, ponašanje ne polazi samo od njenog karaktera i opravdati njegov izvor rečima "Jednostavno je takva", već je to i do dobrog osećaja u svom telu. Ne stidi ga se, što smo u mnogo prilika primetili. Pogotovo ne odbija da na svojim profilima pozdravi fanove bez bilo kakvih korekcija pre uključivanja kamere. I za nju, kao i za još koje ličnosti, "kućno izdanje" je stvar odeće i ne odnosi se na lice bez šminke i nesređene frizure.

Uređivanje fotki u ovakvim izdanjima nije opcija i time pokazuju drugima da jedinstvenost kreće od onoga sa čime ste podareni kada skinete trendove i očekivanja sa lica i tela.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota