Srpski damski lovački klub “Artemida”: Milosava Matejević nova predsednica

Na trećoj redovnoj izbornoj Skupštini SDLK izabrano je rukovodstvo i svi organi KLuba za naredni mandatni period

  • 0
Srpski damski lovački klub Artemida Foto: Facebook SDLK "Artemida"

U nedelju 25. septembra, održana je treća redovna izborna Skupština Srpskog damskog lovačkog kluba "Artemida" na kojoj su izabrani svi organi Kluba za naredni mandatni period. Za novu predsednicu izabrana je dr Milosava Matejević, vanredni profesor na Katedri za lovni turizam, department za geografiju, turizam i hotelijerstvo Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu.

Dr Matejević se bavi lovom od 2002. godine, gde je bila član podmlatka LU "Smederevo", a punopravan član postala je 2005. godine. Zvanje kinološkog sudije dr Milosava Matejević ima od 2003. godine i do sada je stekla rang međunarodnog kinološkog sudije za IV, V, VII, VIII, IX i X FCI grupu, kao i VII i VIII grupu. Od 2018. godine bila je na funkciji predsednice Skupštine SDLK "Artemida".

Osim izbora dr Matejević za predsednicu Kluba i zakonskog zastupnika, nove funkcije u Klubu dobile su i druge dame lovci. Nova predsednica Skupštine Kluba je Danijela Milošević iz Novog Sada. Članice Upravnog odbora su: dr Milosava Matejević (Stara Pazova), Tamara Pešti (Ada), Biserka Jevtić (Grocka), Katarina Đorđević (Kovin), Mina Đurđević-Vojinović (Niš), Danka Spasojević (Beograd) i Laura Dvorszki (Novi Bečej). Nadzorni odbor “Artemide” čine: Danijela Bogdanović iz Lajkovca, Mladenka Heker iz Lazarevca i Jelena Bojović iz Velike Plane. Disciplinsku komisiju Kluba će predstavljati: Jelena Kostić iz Kruševca, Gorica Petrović iz Batočine i Slađana Penić iz Lalića. Predsednica podmlatka Kluba je Anđela Krišanović iz Rudne Glave. Delegat Kluba u Skupštini Lovačkog saveza Vojvodine je Tamara Pešti iz Ade, a delegat Kluba i Skupštine Lovačkog saveza Srbije je Biserka Jevtić iz Grocke.

Srpski damski lovački klub "Artemida” nastavlja sa svojim aktivnostima, čvrsto opredeljen da angažovanjem doprinese očuvanju i unapređenju lovstva u Srbiji.

(Karlo Kvapil/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA