• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo su komadi odeće koji nikada nisu izašli iz mode, niti "planiraju"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovi komadi nas prate decenijama, ali ih nikada nismo primećivali kao dugopostojeće na večnoj modnoj pisti

  • 0
Mantil kaput žena moda Foto: Shutterstock

Trendovi se menjaju veoma brzo i koliko god da se trudimo da održimo ovaj trčeći korak sa novom modom, neki komadi odeće su trajni.

Bez nekih bi bilo veoma teško uopšte i ostati u trendu, navodi "mindfood.com"

Ako već niste do sada, fokus stavite na komade koji opstaju iz godine u godinu i nađite sigurno mesto za njih u vašim garderoberima.

1.Torbica

Torbice su stvari koje su najnošenije u našem spektru garderobe. A kakvu god fazu modernizacije da prolaze, uvek će biti mesta za klasike. Zato nabavite torbice u jednostavnim paletama koje su uvek potrebne. Nikada nećete pogrešiti sa braon, bež, belom ili crnom bojom.

2.Kaput

Kada su kaputi u pitanju, oni imaju posebnu magiju koju nose sa sobom, a boje su ono što ih čini još lepšim. Kada obučete jednostavnu kombinaciju, svedenu na jednu ili dve boje, kaput je taj koji vam može dati izgled koji želite. Roze, bež, crn ili beo, svaki ostavlja jedinstven ali veoma različit utisak. Kako bi potrajali duže, vredno je i isplatljivo kupiti barem jedan kaput kvalitetnijeg materijala na kome će vam, verujte, zavideti za 10-ak godina.

Kaput Foto: Shutterstock

4.Farmerice po meri

Trenutno su popularni širi modeli farmerica, ali svaka žena poseduje barem jedan par uskih. Nekada su odlična baza za građenje izgleda. Recimo, kada želite duboke čizme, sigurna je opcija da ih obujetena uske farmerke, ali isto tako dobro idu i na sve patike. 

3. Patike

Dobar par patika je, pogotovo kada su u pitanju čisto bele, sigurna opcija za razne kombinacije. Od haljine, preko trenerke do farmerica. Možda nisu u bukvalnom smislu trajne, ali primetićete da nisu preskočene ni u jednoj godini.

Devojka, moda, haljina, patike, kaiš Foto: Shutterstock

Ovih nekoliko komada će vam sigurno olakšati da idete u korak sa modernim svetom, pogotovo što će da dopunjuju trendove stvarima koje već posedujete.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota