• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trikotažni komad našao se u princezinom ormaru: Kaput, haljina i duboke čizme - idealna zimska kombinacija

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 0
Kejt Midlton

Foto: Tanjug/AP

Princezi od Velsa dovoljan je samo jedan odevni komad da postigne biznis eleganciju. Ona savršeno zna kako da postigne "bez napora" izgled, a smaragdnozeleni "aleksandar mekvin" kaput je ukrao šou.

Ponela je i par braon "đanvito rosi" čizama do kolena i krem pletenu džemper-haljinu dok je išla u posetu Lids Kirkgate marketu kako bi razgovarala o važnosti ranog detinjstva, odnosno formativnih godina - što je tema kojom se ona intenzivno bavi.

Kapiut koji je dizajnirao njen omiljeni brend, "alekander mekvin", napravljen je od vune sa dvostrukim kopčanjem na prednjem delu; ima klasične šiljaste revere i prilagođene je strukirane siluete.

Sve popularniji komadi od trikotaže našli su se i u princezinom ormaru. Osim toga što mogu biti dovoljno elegantne za potrebe dnevne varijante, ovakve haljine su nešto najudobnije što možete poneti u ovom periodu. Na kraju sve zavisi od kroja i debljine pletiva.

Za večernju varijantu, koja ne zahteva kompletan glamur, želećete da izaberete neku koja grli vaše obline, dok za dnevne možete da birate one A-kroja i modele koji jednim delom pokrivaju duboke čizme. Takođe, idealne su i one sa plisiranom suknjom i kaišem u struku.

Zlatne minđuše su bile dovoljne da upotpune ovaj svakako sveden dnevni stajling, a odgovarajuća zelena antilop torbica sa ručkom zaokružila je celu ovu zimsku kombinaciju.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota