• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Barbi i ken napravljeni po liku Margo Robi i Rajana Goslinga: Sve modne kombinacije iz filma imaju i lutke

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lutke verno prikazuju kako Margo i Rajan izgledaju u filmu - od glave do pete obučene u istu odeću sa seta

  • 1
Margot Robbie Ryan Gosling Rajan Gosling  Gozling  Margot Robi Barbi film Foto: Profimedia/The Mega Agency/APEX

Ako željno iščekujete izlazak dugo očekivanog filma "Barbi", u kojem glume talentovana Margo Robi i Rajan Gosling, ili ako ste strastveni kolekcionar ovih poznatih lutaka, ova vest će vas oduševiti.

Renomirana kompanija za igračke, "Mattel", nedavno je predstavila asortiman barbi lutaka inspirisanih predstojećim filmom, koji će biti objavljen 21. jula Sada će svi ljubitelji imati priliku da kući donesu svoju sopstvenu minijaturnu verziju Margo Robi i Rajana Goslinga.

Margo Robi lutke uključuje "Barbie The Movie Doll" - lutku koja blista u zlatnom disko kombinezonu sa šljokicama i sa velikom disko kosom, metalik nakitom i zlatnim štiklama.

"Barbie The Movie Doll Pink Gingham" je lutka nosi vintidž roze-belu haljinu u kompletu sa ogrlicom i pastelno ružičastim sandalama ukrašenim srcem.

Zatim, lutku u kariranom setu, u besprekorno usklađenom trodelnom pastelnom kariranom kompletu sa pufnastom suknjom, skraćenim sakoom i odgovarajućom bluzom.

"Barbie The Movie Doll Pink Vestern Outfit", koja nosi upadljiv ružičasti teksas prsluk sa zapadnjačkom tematikom i široke farmerke sa kaubojskim šeširom i čizmama.

"Barbie The Movie Fashion Pack" sadrži tri kultne modne kombinacije iz filma: plavo-beli sarafan, roze bluzu i kratki komplet i pidžamu. Kolekcija takođe uključuje mini repliku roze kuće i roze kabrioleta.

Barbie, Barbi igračke Foto: Mattel/Mega / The Mega Agency / Profimedia

S druge strane, "Ken Doll" Rajana Goslinga je obučena u prsluk od džinsa bez majice ispod. Nosi i farmerice iz kojih izviruju bokserice. To je veran prikaz Kenovog prepoznatljivog stila kako je prikazan u filmu. Druge kombinacija uključuje dvodelni set, otkopčanu košulju i šorts na pruge.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ona se nalazi u Ginisovoj knjizi jer ima nestvaran broj Barbika

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Aca

    3. jun 2023. | 05:18

    Margo robin je najbolja u seriji my name is Earl vrh. Uh puko bi ju ko dva i dva

    Podelite komentar