• 0
 ≫ 

Savršeno sklonište: Ušuškana kuća na prodaju, dolazi sa svojom replikom, bazenom, saunom, bioskopom

 ≫ 

Glavna kuća ima skoro 500 m2, četiri spavaće sobe i čak šest kupatila, a replika je znatno manja i može da se koristi za posao ili kao gostinjska kuća

  • 0
Triangle House Printskrin: Youtube/Trisha Perez & Associates

U kalifornijskom kvartu Tarzana nalazi se prelepa, neobična "Triangle" kuća, koja dolazi sa svojom replikom, a delo je arhitekte Herija Gesnera, koji sada ima 95 godina.

Inače, njegova najzapaženija kreacija je "The Wave House" sa Malibu plaže, prikazana u filmu "Yesterday" iz 2019.

Imanje je skriveno iza dugačkog puta i između dva brda, a prostire se na 1,3 hektara zemlje. Kuća je prostrana, ima novu kuhinju, a zid dnevne sobe je u prozorima tako da pruža prelep pogled na okolinu. Prekoputa se nalazi jedna manja kuća nalik na ovu glavnu, koja je na prodaju zajedno sa imanjem.

Replika ove impozantne kuće ima jednu spavaću sobu, kupatilo i kuhinju. Trenutni vlasnici tu manju kuću koriste kao kancelariju, ali neki drugi su je koristili kao gostinjsku kuću.

Glavna kuća ima skoro 500 m2, četiri spavaće sobe i čak šest kupatila. Sam oblik kuće je pravo arhitektonsko remek-delo, pa se ona savršeno uklapa u okolinu, između brda.

Triangle House Printskrin: Youtube/Trisha Perez & Associates

Kuća je uglavnom u staklu, tako da vlasnici i gosti mogu da uživaju u divnom pogledu, a pošto je nekretnina ušuškana - ne moraju da brinu da li će neko da ih posmatra. Osim replike, u sklopu kuće se nalaze i bazen, sauna, kućni bioskop i kamin.

"The Triangle House" je udaljena 1,6 kilometara od avenije Ventura Boulevard, prepune butika i restorana. Do Los Anđelesa se stiže za manje od pola sata, a cena kuće je 3.999 miliona dolara.

Triangle House Printskrin: Youtube/Trisha Perez & Associates

Video: Strani kapital uložio u rodno selo: Uveo je struju i izgradio put kako bi podigao fabriku

(Telegraf Biznis/Foto: trishaperez.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf Biznis zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>