≫ 

Od "Devojke u plavom", preko Instagrama do Pariza: Novi projekat Narodnog muzeja će vas oduševiti

Kampanja je planirana u više faza, a prva počinje danas i to preko društvene mreže Instagram

  • 0
Kampanja ja sam u muzeju, Narodni muzej Printscreen: Instagram @narodnimuzej

Narodni muzej u Beogradu počinje kampanju za promociju srpske kulture u zemlji i inostranstvu, u saradnji s Ministarstvom kulture i informisanja, Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija, turističkim organizacijama Beograda i Srbije, Er Srbijom i najvećim medijskim kućama sa nacionalnom frekvencijom.

Kampanja je planirana u više faza, a prva počinje danas i to preko društvene mreže Instagram, u saradnji sa Er Srbijom, saopštio je Narodni muzej.

Kampanja #jasamumuzeju ima za cilj da pozove pre svega mlade ljude, ali i sve ostale, da posete Narodni muzej, izaberu omiljeni eksponat i pored njega se fotografišu.

Ideja je da se Narodni muzej približi svima i da postane mesto okupljanja i edukacije mladih ljudi.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Освојите две карте за Париз За учешће у кампањи #jasamumuzeju потребно је да се фотографишете у Народном музеју Србије, поставите своју фотографијy на вашем Instagram налогу са #jasamumuzeju уз локацију Народни музеј, запратите и означите наш налог @narodnimuzej. Акција траје од данас до 01. децембра а аутор фотографије која на крају буде имала највише лајкова добиће на поклон од Ер Србије две авионске карте за Париз. Дакле, из Народног музеја Србије директно у Лувр. #nmbg #narodnimuzej #narodnimuzejbeogradОбјава коју дели National museum in Belgrade (@narodnimuzej) дана

OSVOJITE AVIONSKE KARTE ZA PARIZ

Za učešće u kampanji #jasamumuzeju potrebno je da fotografisati se u Narodnom muzeju Srbije, postaviti fotografiju na Instagram nalogu sa haštegom #jasamumuzeju uz lokaciju Narodni muzej, zapratiti i označiti nalog @narodnimuzej.

Akcija traje od danas do 1. decembra, a autor slike koja na kraju bude imala najviše lajkova dobiće na poklon od Er Srbije dve povratne avionske karte za Pariz.

- Iz Narodnog muzeja u Beogradu direktno u Luvr - poručuju iz Narodnog muzeja i pozivaju sve građane da posete muzej u potrazi za svojim omiljenim eksponatom.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA