≫ 

Kralj piramida ekskluzivno otkriva tajne faraona

Besplatno predavanje dr Zahija Havasa u nedelju u Kombank dvorani

  • 3

Najpoznatiji svetski arheolog i najcenjeniji egiptolog dr Zahi Havas održaće u nedelju, 24. novembra, u 15 časova u Kombank dvorani predavanje na kojem će ekskluzivno govoriti o najnovijim otkrićima do kojih je došao istražujući Dolinu kraljeva.

Ovogodišnji laureat nagrade Braća Karić, koja će mu biti uručena 25. novembra na svečanosti u Narodnom pozorištu, po prvi put će obelodaniti neke od najvećih tajni faraona koje je razotkrio temeljnim pručavanjem njihovih života, skrivenih detalja unutar piramida i tunela ispod Sfinge.

zahi havas

Dr Zahi Havas ponovo u Beogradu Foto: Promo

Ulaz na predavanje čoveka koji je poslužio Stivenu Spilbergu i Džordžu Lukasu kao inspiracija za lik Indija Džonsa je besplatan, a organizuje se pod pokroviteljstvom Karić fondacije i Ambasade Egipta.

Uz dr Zahija Havasa 25. novembra u Narodnom pozorištu nagradom Braća Karić biće ovenčani i Željko Obradović, jedan od najuspešnijih srpskih, jugoslovenskih i svetskih košarkaša i trenera, Vaclav Dvoržak, filmski i televizijski reditelj i politički analitičar, Žak Ogar, pukovnik i bivši komandant francuskih specijalnih snaga na Kosovu i Metohiji, i Marilina Veka, novinarka i književnica iz Rima.

Video: Zahi Havas o najvećim otkrićima u Dolini kraljeva i ispod velikih piramida

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nedeljko

    22. novembar 2019 | 12:52

    dobar tekst,a vo nikog ne zanima,zanima ih milijana i ostali ludaci

  • Bobl

    23. novembar 2019 | 01:47

    Kakav crni kralj piramida, tog hohstaplera su postavili svetski mocnici da kontrolise ko od naucnika moze da izucava piramide a ko ne da im daje dozvole ili da ih odbija. Svi oni koji misle svojom glavom van kutije su odbijeni. Jedino sto dobro radi je da glumi Indijana Jonesa. Da nije tragican bio bi smesan tip. Pratim mnogo naucnih radova u vezi piramida vec vise od 20 godina i potpuno je jasno da je zvanicna istorij farsa i neistina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA