≫ 

Najkomičnije scene iz crtaća "Tom i Džeri" pretvorio je u još smešnije skulpture

Taku Inue veliki je fan čuvenih likova koji se stalno nadmudruju, te je došao na genijalnu ideju - da od njih pravi figurice

  • 0

Svi znamo ko su crtani likovi Tom i Džeri i da sa njima na ekranu nikada nije dosadno. Bez obzira na to da li ste imali favorita u ovoj večnoj jurnjavi mačke i miša, ne može se poreći da ovaj crtani film može da stane rame uz rame i sa nekim današnjim animiranim serijama, a mnoge i da pretekne i oduva.

Tokom njihovih neprestanih sukoba i nadmudrivanja, obično je Tom bio taj koji je izvlačio deblji kraj na ovaj ili onaj način, mada to ne znači da Džeri nije imao svoje neslavne trenutke.

Prenaglašene i apsurdne scene prilikom te jurnjave dovode do urnebesnih situacija i scena koje ne mogu a da nas ne zasmeju. Nekih se verovatno i dalje sećate bez previše truda.

Japanski umetnik po imenu Taku Inue takođe je veliki fan ovog crtanog serijala i on ga je inspirisao na jedan kreativni poduhvat. Naime, on je od mnogih smešnih scena napravio prave skulpture, koje nisu ništa manje smešne od tih trenutaka u crtaću.

(Telegraf.rs/Bored panda)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA