≫ 

FOKUS: Filantropija – konkurs za foto priče o filantropiji i solidarnosti

Pokažite solidarnosti u Srbiji

  • 0
fotoaparat, slikanje Foto konkurs / Foto: Unplash/Jason Rojasb

Srpski filantropski forum ove godine po prvi put učestvuje u godišnjem evropskom konkursu za najbolju foto priču: FOKUS: Filantropija (FOCUS: Philantropy) pod sloganom #HoldingTogether.

Na konkursu učestvuju filantropi iz cele Evrope, od Portugala do Rusije, od Norveške do Turske, a Srpski filantropski forum, zajedno sa čitavom filantropskom zajednicom Srbije, ima priliku da pokaže u slici i reči zašto je Srbija zemlja sa jednom od najbogatijih filantropskih tradicija na ovim prostorima.

solidarnost, ruke, srce Tema konkrusa je solidarnost / Foto: Unplash/Tim Marshall

Sve zainteresovane fondacije, udruženja i pojedinci mogu do 15. juna da pošalju svoje foto priče koje će pokazati pravo lice filantropije i značaj solidarnosti u kriznim vremenima.

FOKUS: Filantropija je foto konkurs koji je pokrenuo Ruski forum donatora 2012. godine sa ciljem širenja znanja o filantropiji i izgradnje poverenja prema donatorima i fondacijama. Polazeći od svog pozitivnog iskustva, DAFNE – Evropska mreža fondacija i donatora, čiji je Srpski filantropski forum član, proširuje ovaj konkurs na evropski nivo pozivajući nacionalna udruženja i fondacije da učestvuju u foto projektu.

Žiri sastavljen od strane Srpskog filantropskog foruma obaviće izbor foto priča koje će predstavljati Srbiju na evropskom nivou. Najbolje foto priče iz cele Evrope će izabrati stručni žiri i objaviti 1. oktobra 2020. godine, na Evropski dan donatora i fondacija.

Rok za slanje foto priča je ponedeljak 15. jun 2020. godine do ponoći, a detaljnije informacije o konkurus, kao i prijavni forumular.

Za sve dodatne informacije o konkursu možete da kontaktirate Jelenu Bratić, koordinatorku u Srpskom filantropskom forumu putem imejl adrese jelena@filantropskiforum.com ili putem telefona na 0641993114.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA