Manifestacija "Mostarsko leto" biće održana uprkos pandemiji korona virusa

Organizatori žale što je ovog leta u gradu prisutno značajno manje mostarske dijaspore, kao i iz razloga što je skoro onemogućen dolazak turista iz drugih zemalja

  • 0
Mostar

Mostar / Foto: Pixabay

Manifestacija "Mostarsko leto", s nizom kulturnih sadržaja, biće održana i ove godine uprkos pandemiji korona virusa, a svečano otvaranje zakazano je za 17. jul.

Manifestacija će trajati do 28. avgusta.

Organizatori - Centar za kulturu Mostar, Narodna biblioteka Mostar, Muzej i Narodno, odnosno Pozorište lutaka, žale, kako navode u saopštenju, što je ovog leta u gradu prisutno značajno manje mostarske dijaspore, kao i iz razloga što je skoro onemogućen dolazak turista iz drugih zemalja.

- Svi planirani sadržaji organizovaće se u skladu s merama i preporukama nadležnim institucija. Nadamo se da će nam u tome pomoći i naša publika. Centar za kulturu ove godine će biti organizator deset programa, a reč je o koncertima, promocijama knjiga, likovnim izložbama i izložbama fotografija - najavio je direktor Centra za kulturu Senad Suljić, prenela je turska agencija Anadolija.

Pozorište lutaka Mostar za najmlađe je pripremilo tri predstave u sklopu ove manifestacije.

(Tanjug.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA