Oktobarski salon će biti održan sledeće godine, a evo i kad

Kulturni centar Beograda objavio novi datum otvaranj, kao i lokacije izložbenih prostora u kojima će biti realizovano 58. izdanje tradicionalne manifestacije

  • 0
Oktobarski salon

Foto: Promo

Kao što je nedavno objavljeno, na preporuku Grada Beograda i odlukom Sekterarijata za kulturu, a usled aktuelne pandemije, otežanog planiranja i realizacije međunarodnih događaja, manifestacija 58. Oktobarski salon – Beogradsko bijenale, odložena je za 2021. godinu.

Nakon ispitivanja mogućnosti korišćenja određenih izložbenih prostora, 58. Oktobarski salon – Beogradsko bijenale će biti realizovan u periodu od 4. juna do 22. avgusta 2021. godine.

Izložba će biti postavljena u Muzeju Jugoslavije, galerijama i bioskopu Kulturnog centra Beograda i javnim prostorima u gradu.

Modifikovan kustoski koncept podrazumevaće i veći broj umetničkih intervencija u javnom prostoru u odnosu na prvobitni. Revidirana lista umetnika biće objavljena do kraja godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA