≫ 

Karićev brat se bavi oslikavanjem gitara: Bogoljub s ponosom pokazao Zoranov veliki talenat

- Bio je najbolji učenik u Umetničkoj školi i vrlo talentovan - napisao je Bogoljub

  • 0
Bogoljub Karić Bogoljub Karić Foto: Instagram/bogoljubkaric

Bogoljub Karić je svoju novu objavu na Fejsbuku posvetio svom bratu Zoranu i njegovom velikom talentu. Kako je navedeno, on (Zoran) bavi oslikvanjem gitara, što je njegova velika ljubav i hobi.

- Dragi moji, evo da vam pokažem čime se bavi naš brat Zoran i šta mu je velika ljubav i hobi. U našem rodnom gradu Peći, živeli smo u skromnoj kuci i nas dvojica smo delili istu sobu,pa se sećam kako je prelepo crtao i vajao.

Bio je najbolji učenik u Umetničkoj školi i vrlo talentovan ,tako da je dugi period bio pasionirani ljubitelj fotografije. Sada svoju ljubav ka umetnosti i muzici pronalazi u oslikavanju gitara. To je prava kolekcija gitara po mnogo čemu jedinstvenih i unikatnih - napisao je Bogoljub i dodao:

- Na njima su ovekovečeni svi motivi koji nešto znače njemu ali i svakom od nas,tu su motivi naših manastira i crkava,zatim ljudi i dogadjaja koji su obeležili naše odrastanje ali i druge istorijske ličnosti i dogadjaje. Zoran je veliki ljubitelj buzukija i pravo je uživanje slušati ga dok izvodi poznate grčke pesme, pa je odlučio da oslikava i buzuki i to radi sa velikom strašću. Ukoliko želite da sebe ili nekog svog, obradujete jednim unikatnim delom,ovo je moja preporuka - napisao je Karić i nastavio:

- Kada se ljubav i talenat spoje onda su ovakva dela rezultat i ta stvaralačka energija vas nikada ne napušta. Umetnost nije ono što vidiš, već ono što učiniš da drugi vide. Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić - zaključio je Karić.

Evo i objave Bogoljuba Karića:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA