Dizni povukao svoje serije sa Netfliksa: Krajem godine kreće sa radom Dizni +, nova platfoma

Kompanija Dizni je još u avgustu 2017. godine najavila da će povući svoje filmove

  • 0

Odluka Netfliksa i Marvela da okončaju svoju petogodišnju "vezu", tokom koje se "izrodilo" šest serija je najbolji znak novog svetskog poretka u eri strimovanja.

Tako je okončano emitovanje serija "The Punisher" i "Jessica Jones". Prethodnih meseci ovaj striming servis otkazao je i druge Marvel-ove proizvode: "Luke Cage", "Iron fist" i "Daredevil".

Uprkos činjenici da je "Džesika Džons" jedna od najpopularnijih Marvelovih serija emitovanih na Netfliksu, otkazivanje ipak nije iznenađenje jer se Dizni, matična kompanija Marvela, priprema da lansira sopstveni striming servis, Dizni plus. Očekuje se da se to desi krajem ove godine.

Netfliks zato nema motiva da nastavi saradnju sa Diznijem, koji će povući svoje sadržaje sa ove platforme i prebaciti ih na Dizni plus.

Kompanija Dizni je još u avgustu 2017. godine najavila da će povući svoje filmove sa Netfliksa i pokrenuti svoju platformu za "stare" filmove. Ali će se na servisu prikazivati i novi originalni filmovi i serije, uključujući tu i Marvel i Star wars serijal. Marvelov lik Loki dobiće svoju seriju na servisu Dizni plus.

Drugi Diznijev servis za strimovanje, sportski orijentisani ESPN plus, je za samo pet meseci dostigao milion pretplatnika.

(Telegraf.rs / Izvor: cnbc.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA