≫ 

Gorica Popović o snimanju filma sa Bredom Pitom: Bio je divan dečko, dolazio i posle u Beograd, išao na Zvezdinu utakmicu

- Nisam mogla tad ni da naslutim da će postati takva zvezda - kaže Gorica

  • 1

Jedna od najznačajnijih srpskih glumica, Gorica Popović, prisetila se za Nedeljnik trenutaka kada je sa Bredom Pitom snimala film u Budvi. On je tada, kako kaže, bio tek mlado pile, da bi nekoliko godina kasnije postao svetska zvezda.

- Kada je postao zvezda, rekla sam režiseru tog filma, Boži Nikoliću: "Vidi ti ono dete!". Jer, kada smo snimali taj film, Bred Pit je bio kao pile. On je već tada imao ulogu u seriji "Dalas". Mi smo snimali film u Budvi i Breda su prepoznavale nemačke turistkinje - rekla je Gorica Popović.

- Bio je vrlo profesionalan, ali i divan dečko na snimanju. Nisam mogla da slutim da će postati takva zvezda - iskrena je.

Srpska glumica je otkrila i da je se Pit narednih godina vraćao u Beograd.

- Imao je neku devojku u Češkoj, pa je svraćao u Beograd da obiđe Božu Nikolića, koji ga je odveo na Marakanu na Zvezdinu utakmicu. Tako da s ponosom mogu da kažem da sam i ja glumila sa Bredom Pitom - zaključuje Gorica.

VIDEO: Podugačka lista: Sa ovim ženama je Bred Pit bio posle Anđeline Džoli

(Telegraf.rs/Nedeljnik)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA