≫ 

Prelepi prvi trejler za "Zaleđeno kraljevstvo 2" otkriva u koju se novu avanturu upuštaju Ana i Elsa (VIDEO)

Popularni "Frozen" stiže na zimu

  • 0

Prvi zvanični trejler za "Zaleđeno kraljevstvo 2" (Frozen II) izašao je danas i otkrio o čemu će nova animirana avantura biti: Elsa i Ana moraće da reše misteriju Elsinih moći.

Nakon tizera u februaru, trejler je bio malo određeniji. Pokazao nam je kako neustrašiva Elsa svojim moćima pokušava da pokori talase i iskušava svoj dar da ledi sve oko sebe, ali onda najednom stiže upozorenje za obe sestre - prošlost nije ono što se čini, a Elsine moći su možda prevelike za ovaj svet.

Kako bi rešile misteriju, sestre će u društvu Olafa i Kristofa putovati van Arendela, kroz predele duboko zašle u jesen, do spomenika koji podsećaju na Stounhendž. Šta će tamo otkriti, znaćemo 22. novembra, kada film stiže u bioskope.

Idina Menzel i Kristen Bel vraćaju se da daju glasove Elsi i Ani, dok će Džonatan Grog i Džoš Gad oživeti Kristofa i Olafa. Vraća se čak i zloglasni Hans, jer je i glumac Santino Fontana na listi. Evan Rejčel Vud i Sterling K. Braun pridružiće se postavi, ali još se ne zna koje će biti njihove uloge. Možda će jedno od njih biti magični konj Nok, čiji je crtež procurio u javnost, a ovaj trejler ga je i potvrdio - reč je o mističnom vodenom duhu, koji koristi moć okeana i uzima oblik pastuva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA