Emilija Klark je istinska kraljica: Evo šta je sve prelepa Deneris morala da radi iza scene (VIDEO)

Koliko god gledaoci bili razočarani ulogom Deneris na kraju, njena gluma bila je vrhunska

  • 0

Šta god mislili o završnoj sezoni "Igre prestola", oko jedne stvari nema rasprave: Emilija Klark je za ulogu Deneris Targarjen dala celu sebe.

Uloga Deneris, koja je na kraju nemilosrdno spalila Kraljevu Luku, a zatim je izbodena na smrt od strane svog dečka Džona Snežnog, u najmanju ruku je gruba i tragična.

Deneris je takođe imala tu nesreću da gleda kako dvoje najboljih prijatelja umiru ispred nje i kako gubi voljene zmajeve. Onda je usledilo saznanje da su je i njeni najbliži saradnici izdali, a zatim i da njen dečko, koji joj je rođak, polaže pravo na presto.

Emilija Klark, Igra prestola Deneris Targarjen, Printskrin: Youtube/GameofThrones

Ni Emilija Klark nije bilo lako da tek tako iznese ovu tragičnu ulogu i pristane da bude Deneris koja će od pravedne vladarke, pod bremenom izdaje i straha, postati tiranin, ubijati civile, nedužnu decu.

Ali, Klark je odlično uradila posao "zločinca". Puno je toga što je i paralelno sa glumom morala da nauči i da o tome vodi računa.

Tako je ispričala kako je zapravo naučila da "vozi zmaja". Radi se o programiranom divovskom "zmaju" koji silovito zabacuje, a Klark je pored glume, morala da vodi računa da verodostojno prikaže letenje i drži stvari pod kontrolom.

Tu je i lažni jezik koji je morala izgovarati tako samouvereno i tečno kao da je pravi. Jednom se, ispričala je, tako uživela da je osmislila i ceo govor.

Nije joj, priznala je, bilo lako ni da se uživi u delove scenarije koji su toliko odstupali od njene ličnosti i onoga što je želela za Deneris.

Zato, o Deneris i možemo suditi, ali Emilija Klark kao glumica zaslužuje sve pohvale.

(Telegraf.rs/eonline.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA