Osim Bikovića, i Vuk Kostić postaje "otac" u seriji Južni vetar: Ovo je njegova "ćerka" (FOTO)

Vuk se odlično snašao u ulozi "oca"

  • 3
Vuk Kostić, Miloš Biković Foto: A. Nalbantjan

Ekipa serije "Južni vetar" ovih dana vredno radi na snimanju epizoda koje će se naredne godine prikazivati na RTS-u. Kako je Telegraf već pisao, popularni glumac Miloš Biković otkrio nam je da u nastavku velikog filmskog ostvarenja, koje će biti prikazano kao serija od 14 epizoda, postaje otac i da mu je upravo mali Milutin najomiljeniji kolega.

Reditelj Miloš Avramović najavio je proširenje glumačke ekipe, pa je tako jednu od uloga dobio još jedan srpski glumački zavodnik Vuk Kostić, a jedan deo scene podelio je na društvenoj mreži Instagram.

Vuk Kostić, Snimanje poslednje klape televizijske serije, Ubice moga oca. Vuk Kostić, Foto: A. Nalbantjan

Kako Telegraf.rs ekskluzivno saznaje, Kostić je u seriji pored Miloša Bikovića otac jedne slatke male devojčice koju igra Maša Perišić.

Vuk Kostić, Maša Perišić, Južni vetar Vuk i Maša na snimanju, Foto: Privatna arhiva

- Vuk i Maša snimali su zajedno svoje scene na Ušću punih 11 sati. Vuk se odlično snašao u ulozi oca, a pošto je bila velika vrućina, trudio se da Maši omogući ugodno snimanje. Iako je dete, Maša je prezadovoljna saradnjom sa Vukom, jer joj je omogućio da se oseća kao prava glumica - priča naš izvor.

Vuk Kostić, Maša Perišić, Južni vetar Slika sa snimanja serije "Južni vetar", Foto: Privatna arhiva

Maši Perišić ovo nije prvo glumačko ostvarenje. Ona je nedavno snimila i reklamu Agencije za bezbednost u saobraćaju gde je svojim lepim licem skrenula pažnju i za druge projekte.

(M.Pantić, m.pantic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RADZA

    16. jun 2019 | 15:13

    Samo na filmu postaju ocevi inace u stvarnosti ste propast i katasrofa Srpskog naroda .Neverujem da ce ikada postati ocevi sebicnosti egoizam na delu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA