≫ 

Novi film o Džokeru stiže u oktobru, a prve fotke obećavaju uzbudljiv drama-triler (FOTO) (VIDEO)

Kako vam se čini Hoakin Finiks u ovoj ulozi?

  • 0

Nakon neprežaljenog Hita Ledžera, hvaljenog Džeka Nikolsona i pomalo prenaglašene interpretacije Džerada Leta, u ulozi Džokera oprobaće se Hoakin Finiks, i to u oktobru, kada film "Džoker" stiže u bioskope.

Fanovi superheroja (i supernegativaca) nisu bili srećni kada je u februaru otkazan film o kriminalnom mastermajndu, u kome je Džered Leto trebalo da nastavi svoju ulogu iz "Odreda otpisanih" (Suicide Squad, 2016), zelena kosa i ludački kez dodeljeni su Hoakinu Finiksu.

Režiju i scenario potpisuje Tod Filips (Zvezda je rođena, Mamurluk, II i III), koje rekao da "Džoker" sigurno neće biti dostupan za svaku publiku, što će reći da scene nasilja verovatno neće biti retke.

On je nedavno podelio fotografiju na kojoj Finiks nanosi na lice belu boju po kojoj je Betmenov arhineprijatelj poznat.

 
 
 
View this post on Instagram
Finishing touches.A post shared by Todd Phillips (@toddphillips1) on

Radnja će se odvijati u 1981. godini i vrteće se oko propalog, psihički nestabilno komičara, koji doživljava slom i postaje psihotični kriminalac koji teroriše Gotam.

Zajedno sa Finiksom u filmu igraju Robert de Niro, Zazi Bic, Franses Konroj, Mark Maron, Bil Kamp, Glen Flečer...

Film u bioskop stiže 4. oktobra. A kao uvertira 29. jula na Epix-u počinje emitovanje serije "Penivort", koja se bavi mladošću vernog batlera porodice Vejn.

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA