Najnoviji video o filmu „X-Men: Mračni feniks“

Daleko među zvezdama moćna sila ustremila se na supergeroinu Džin Grej

  • 1

Sofi Tarner, Dženifer Lorens, Džesika Čestejn, Majkl Fasbender, Nikolas Hoult u glavnim ulogama u “X-Men: Mračni feniks”.

Konačno je došlo vreme da X-Men franšiza ima ženu lidera. Nakon skoro 20 godina snimanja čuvenog filma o mutantima fokus je sada na putovanju crvenokose superheroine Džin Grej kao i ostalih žena koje je okružuju, uključujući Rejven, lik koji tumači Dženifer Lorens, kao i lik koji igra glumica Džesika Čestejn.

Negde daleko, među zvezdama, moćna sila ustremila se na Džin Grej i potpuno nadvladala njeno telo. Kao da je ta neodređena sila tražila utočište gde će da zaživi. Iako snažna i jaka, tek kada se vrati na Zemlju Džin počinje da shvata da je dostigla moć koja je izvan razuma i sopstvene kontrole.

Ono što se dešava sa Džin je to da ona ima moći koje ne može da kontroliše unutar sebe i kada se takvo stanje intizivira unutar nje ona oslobađa sve aspekte svoje ličnostirekao je reditelj Kinberg i dodao:

To je snaga, emocija, bes, to je strast.

x-man Foto: Promo

Od scenariste i reditelja Sajmona Kinberga dolazi najradikalniji X-Men ikada napravljen „X-Men-Mračni Feniks. Pre više od tri godine Kinberg je počeo da razmišlja o ideji da se uhvati u koštac sa konačnom verzijom sage o Mračnom feniksu. Priča o podeljenom heroju, podeljenoj porodici i podeljenom svetu, u kom omiljena i talentovana mutantkinja Džin Grej prelazi u Mračni feniks, nalazi se na redovnom bioskopskom repertoaru od 6. juna.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA