≫ 

Počelo snimanje "Ubica mog oca 4": Glavna tema slučaj silovanja, novi likovi, sezona sa puno akcije

- Posle dugo vremena na televizijskim ekranima se pojavljuje ova priča koja je teška i surova - rekla je scenaristkinja Nataša Drakulić

  • 1

Snimanje četvrte sezone popularne serije “Ubice mog oca” počelo je pre par dana u Beogradu a novinari su danas imali priliku da se druže sa glumcima na setu i prvi saznaju detalje o tome šta nas očekuje od jeseni kada će serija početi da se prikazuje na televiziji NOVA S.

Scenaristkinja Nataša Drakulić otkriva da je centralna tema nove sezone slučaj serijskog silovanja u Beogradu.

- Posle dugo vremena na televizijskim ekranima se pojavljuje ova priča koja je teška i surova. Statistika broja silovanja je porazna ali je još porazniji broj prijavljenih sluajeva jer žrtve odustaju - rekla je Nataša Drakulić.

Ubice Mog Oca Ekipa serije "Ubice mog oca 4" Foto: Nikola Tomić

Kako je istakla, paralelno sa ovom pričom gledaoci će moći da prate ratove starih kriminalnih klanova koje inspektori Aleksandar Jakovljević (Vuk Kostić) i Mirko Pavlović (Marko Janketić) pokušavaju da odgonetnu i da, kao i do sada, ostanu na strani pravde.

Marko Janketić Marko Janketić Foto: Nikola Tomić

Vuk Kostić ne otkriva mnogo detalja iz same serije, ali obećava dosta akcije.

- Svaki put kada dođe nova sezona ja se oduševim kada pročitam. Biće uzbudljiva, puna obrta i akcija - kaže Vuk Kostić i dodaje da se inspektor Jakovljević i u ovoj sezoni bavi time ko mu je ubio oca i zašto.

- Mogu da otkrijem da će da postane načelnik Odeljenja za narkotike, ono što je bio i njegov otac i Ljuba Bandić u prošloj sezoni - rekao je Vuk Kostić.

Vuk Kostić Vuk Kostić Foto: Nikola Tomić

Novo lice u ovoj sezoni je Sloboda Mićalović, u ulozi inspektorke zadužene za otkrivanje i pronalaženje silovatelja. Njen lik je snažna i sposobna žena koja neumorno radi kako bi pomogla žrtvama nepoznatog zločinca.

- Dunja je major-inspektor za krvne i seksualne delikte i bavi se rešavanjem silovanja u ovoj sezoni. Postoji jedan, ona sumnja, masovni silovatelj (da li ima jedan ili više njih, to ćemo videti do kraja). Vrlo je prijatna, ali je vrlo odlučna, hrabra i surova kada je potrebno da se nađe počinilac - kaže Sloboda Mićalović.

Sloboda Mićalović Sloboda Mićalović Foto: Nikola Tomić

Kako navodi, ovu sezonu ne bi okarakterisala kao "mračniju" od prethodnih, ali svakako gledaoce očekuje više akcije.

- Kada su nastavci u pitanju ume da jenjava. Ova serija drži kvalitet, zacrtanu koordinatu i to je jako važno. Jeste uzbudljivo, jeste crno, biće možda više akcionih scena, ali ono što je najvažnije je da je ostala dosledna svom kvalitetu, jakim likovima, situacijama i događajima - navodi Sloboda Mićalović.

Nove likove u četvrtoj sezoni igraće i Voja Brajović, Boris Komnenić i Isidora Građanin. Autor serije je Gaga Antonijević a snima se produkciji United Media i „Dandelion production“. Premijera je zakazana za jesen 2019. godine na kanalu NOVA S.

Pogledajte još fotografija

Tihomir Stanić Tihomir Stanić Foto: Nikola Tomić
Vuk Kostić Vuk Kostić Foto: Nikola Tomić
Vuk Kostić Vuk Kostić Foto: Nikola Tomić
Sloboda Mićalović Sloboda Mićalović Foto: Nikola Tomić
Sloboda Mićalović Sloboda Mićalović Foto: Nikola Tomić
Nenad Ćirić Nenad Ćirić Foto: Nikola Tomić
Predrag Bjelac Predrag Peđa Bjelac Foto: Nikola Tomić
Milica Glogovac Milica Glogovac Foto: Nikola Tomić
Predrag Antonijević Predrag Gaga Antonijević Foto: Nikola Tomić
Marko Gvero Milan Gvero Foto: Nikola Tomić
Ivana Nikolić Ivana Nikolić Foto: Nikola Tomić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nije nego

    25. jun 2019 | 22:44

    Vitko Puško ! Najjači si ... !! Ostalo je upropašćeno ... !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA