≫ 

Bacite pogled na najnoviji film o Džejms Bondu: Agent 007 odmara na Jamajci, a onda... (VIDEO)

Ovo je verovatno poslednji put da Danijela Krejga gledamo u ovoj ulozi

  • 1

Vrela Jamajka, đuskanje u noćnom klubu, prelepe devojke i - jaka eksplozija, čisto da nas podseti o kome se radi - prvi su kadrovi sa novog filma o agentu 007, objavljeni u najnovijem tizeru.

"Bond 25" uveliko se snima, a sudeći po ovim kadrovima, akcija koja iduće godine stiže u bioskope biće itekako vrela. Danijel Krejg vraća se kao Džejms Bond, verovatno po poslednji put, a povratnik je i Džefri Vrajt u ulozi CIA operativca Feliksa Lejtera. Glumica Lašana Linč ("Kapetan Marvel") oživeće novi lik - Nomi.

Ipak u ovom tizeru nema ni traga ni glasa od Remija Maleka (Boemska rapsodija"), koji je odabran da glumi glavnog negativca u "Bondu 25" i pokvari odmor agentu 007 koji, kako je rečeno u zvaničnoj objavi, nije u aktuvnoj službi u trenutku početka filma.

Iako veći deo tizera izgleda kao spot za letnji muzički hit, eksplozija na samom kraju tu je da podseti skeptičnije fanove da akcije ipak neće faliti. Kao da povreda koju je Danijel Krejg zadobio tokom snimanja nije bila dovoljan dokaz da se na ovom setu glumci ne štede.

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoran

    28. jun 2019 | 08:46

    Po mojim informacijama Danijel Kreig je povreden pri snimanju tog najnovijeg filma.Valjda treba prvo da se izleci i oporavi od povreda pa tek onda da nastavi snimanje filma.Sumnjam da ce to biti skoro i brzo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA