Upoznajte originalnog francuskog žigola

Francuzi su bez premca najbolji ljubavnici na svetu – istina ili mit? Ovo uvreženo mišljenje među nežnijim polom nema naučno uporište, ali većina će se s njim složiti

  • 1
Originalni francuski žigolo, Blitz film Foto: Promo/Blitz film

Koja je to čarobna formula privlačnosti Francuza – da li je to njihov šarm i ležernost u kombinaciji sa stavom i onim neodoljivim 'je ne sais quoi' faktorom, koji im je usađen od rođenja, začinjeno s fatalnim i strastvenim nastupom koji jednostavno obara s nogu? Tajnu njihove bezuslovne privlačnosti još uvek nko nije otkrio, ali možda je saznate u najnovijem filmskom hitu “ORIGINALNI FRANCUSKI ŽIGOLO”.

Originalni francuski žigolo, Blitz film Foto: Promo/Blitz film

Olivie Beru, redatelj filma 'Porodica  Skorojevića' donosi novu francusku komediju 'Originalni francuski žigolo' koja će vas nasmejati do suza. Nakon što ga njegova bogata osamdesetogodišnja prijateljica ostavi zbog mlađeg muškarca, stari žigolo će uz pomoć nećaka morati da potraži novu milionerku. U glavnim ulogama su: Kad Merad, En Šerije  i Léopold Moti.

Originalni francuski žigolo, Blitz film Foto: Promo/Blitz film

Film ORIGINALNI FRANCUSKI ŽIGOLO stiže u domaće bioskope od sutra a u distribuciji Blitz Film-a.

Originalni francuski žigolo, Blitz film Foto: Promo/Blitz film

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suza Kg

    3. jul 2019 | 14:37

    Mislim da će ovaj film biti samo loša kopija filma " Male tajne velikog latino zavodnika", kao što su amerikanci pokušali da kopiraju englesku originalnu verziju filma "Smrt na sahrani" ili francuski film "Nedodirljivi". Originalni filmovi su za pamćenje zato ih od srca preporučujem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA