Naslednici Bjele, Brstine i Ljiljane Stjepanović upisali glumu: Ovi klinci biće nove zvezde

Evo ko su neki od klinaca koji će uskoro da krase domaće velike i male ekrane

  • 4

Fakultet dramskih umetnosti objavio je konačnu rang listu nakon prijemnog, te je srećna vest dočekala Alekseja, sina Dragana Bjelogrlića, koji je upao na budžet na smeru glume, kao i Đura, naslednika Branimira Brstine i Kseniju Repić koja je nastavila stopama svoje bake Ljiljane Stjepanović.

Aleksej Bjelogrlić, sin Dragana Bjelogrlića, krenuo je odavno tatinim stopama i zaigrao u seriji "Žigosani u reketu", a da krv nije voda, govori i činjenica da se pojavio u scenama u školi, baš kao i njegov otac na početku karijere u ulozi Slobodana Popadića Bobe u "Boljem životu", gde igra nestašnog učenika.

Aleksej je pre toga igrao u filmovima svog oca - u prvom i drugom delu "Montevidea". Prvi put mladi glumac pojavio se na malim ekranima 2010. u ulozi malog Tirketa, dok se u drugom nastavku pojavljuje već kao desetogodišnji fudbaler.

Aleksej Bjelogrlić Aleksej Bjelogrlić sa ocem Draganom Foto: Instagram

Oprobao se kao glumac i na pozorišnim daskama i stao na scenu Narodnog pozorišta u komadu "Dobro pamtim sve", koji je Bjela režirao povodom 70 godina fudbalskog kluba Partizan. Rame uz rame igrao je s Predragom Ejdusom, Nenadom Jezdićem i Nadom Šargin.

Pored Alekseja, Ksenija Repić ima veliki glumački uzor - svoju baku Ljiljanu Stjepanović, koja je uvek isticala da ni sa kim nije toliko bliska kao s najstarijom unukom.

- Imam razmak između zuba na baku, i dosta ličim na nju kad je bila mlada. Volela bih da postanem glumica, jer mislim da su glumci večita deca, a ja ne bih nikad želela da odrastem - kazala je svojevremeno Ksenija, koja je dosad igrala u seriji "Selo gori, a baba se češlja" i predstavi "Miris kiše na Balkanu".

 
 
 
View this post on Instagram
💭A post shared by mali rep (@repic____) on

- Ksenija je već sa godinu i po dana odgledala jednu od mojih predstava, a budući da sam je stalno dovodila na probe, ona je pravo pozorišno dete koje je raslo iza kulisa. Za nju je scena prirodan ambijent i nije neobično što ju je toliko zavolela. Bila je veoma mala kada je počela da pravi "pjedstave" za sve nas u kući, sa četiri godine držala sam joj časove glume, a ona je sve upijala. Tada sam jasno uočila da je talentovana za glumu. Bila sam ponosna jer nisam od onih glumica koje kažu: Ne daj bože da mi dete bude glumac! Ja sam savršeno srećna u svom poslu, tako da ne vidim razlog zašto bih joj branila da se time bavi - kazala je u jednom intervjuu Ljiljana Stjepanović.

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aristotel

    5. jul 2019 | 11:33

    Ok. Ali, koliko će talentovani klinaca i klinceza ostati neupisano, samo zato što nisu ‚‚mamini‚‚ i ‚‚tatini‚‚ sinovi? Kao, šatro, ništa preko veze! Kao, šatro- geni! Što bi rekao naš bivši - ‚‚malo morgen‚‚

  • S.z

    5. jul 2019 | 12:17

    Svaka cast deci mozda su i talentovana ali je zaista simptomaticno da doktorska deca upisuju medicinu i sve im se "zavrsava", deca advokata prava i isto tako, diplomata naravno u inostranstvu i diplomatiji sve "sredjeno", profesorska deca na nekom od faxeva pod "obavezno", te se onda pitamo zasto mladi odlaze. Zato je onaj sistem u SFRJ i pored svih mana bio BOLJI jer je pruzao i radnickoj tj. deci sa sela i margina drustva da ukoliko uce i usavrsavaju se dodju i do dobrog posla a samim tim i zivota za njih i porodicu.

  • voja

    3. januar 2020 | 17:48

    Nije ni cudo sto obicna deca odlaze

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA