≫ 

Uporedite kadar po kadar dve verzije "Kralja lavova" i recite koja vam paše bolje

Naravno, po trejleru se film ne poznaje, a kakav je stvarno novi "Kralj lavova" znaćemo ove nedelje

  • 1

Film "Kralj lavova" stiže u bioskope za svega nekoliko dana, punih 25 godina od premijere klasičnog crtaća, a fanovi ne znaju da li da se raduju ili unapred plaču što će Mufasa ponovo da umre.

Trejler je uveliko izašao, a što ga više gledaju, fanovi imaju sve jači deža vi osećaj. Poređenje trejlera i crtaća, kadar po kadar, najavljuje brojne sličnosti između dve animirane avanture.

Čini se da će se "Kralj lavova" uveliko oslanjati na stariji crtani film, za razliku od drugih novijih verzija klasika, koje bitno menjaju priču (tako je Grdana zavolela Auroru, Arijel će biti crnkinja, a Mulan odlazi u vojsku bez Mušua).

No ne i "Kralj lavova". On će zadržati čak i muzičke hitove koje su ga proslavile.

via GIPHY

Elton Džon, koji je za orginalni crtać napisao numere "I Just Can't Wait to Be King","Circle of Life" i "Can You Feel the Love Tonight", ponovo je radio na pesmama koje će se naći u novom filmu. Uz stare hitove, tu će biti i novi, a pesma koja se sa nestrpljenjem očekuje je ona koju je pisala Bijonse lično. Popurna pevačica će inače dati glas Nali.

Malo je reći da fanovi širom sveta jedva čekaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA