Kraj, nema dalje: Proslavljena krimi serija se završava nakon 6. sezone

Taman kada se 5. sezona završila preokretom

  • 0
Kako se izvući sa ubistvom Printskrin: Youtube/IGN

Predstojeća 6. sezona krimi serije "Kako se izvući sa ubistvom" (How to Get Away with Murder) biće ujedno i njena poslednja.

Ova vest stigla je nakon objave da će trenutno jedna od najtraženijih scenaristkinja i TV producentkinja Šonda Rajms sa ABC mreže preći na Netflix iduće godine.

Peta sezona "Kako se izvući sa ubistvom" završila se preokretom - Lorel i njen sin su nestali. Ipak, neki odgovori koji su i likove i gledaoce dugo mučili, poput toga ko stoji iza ubistva Nejtovog oca i pravog idnetiteta novog studenta koji ulazi u život i učionicu Analis.

Za Vajolu Dejvis već je bilo poznato koliko je dobra glumica, ali sa ulogom ikonične antiheroine Analis Kiting ušla je u TV istoriju.

"Kako se izvući sa ubistvom" je serija hvaljena zbog načina na koji je ispitivala međurasnu dinamiku, predstavljanja ljudi iz LGBTQ zajednice, ravnopranosti polova i afirmativnih pogleda na seks. Serija je tokom godina dobila brojne nagrade.

Poslednja 6. sezona imaće 15 epizoda, a počeće da se emituje 26. septembra na ABC. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA